U JEKU SKANDALA, DEVOJKA VUKA MOBA PROGOVORILA: Ermina i Rešićka ga MENJALE, a OVAJ potez je sve šokirao!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Em objavila fotografiju sa Vukom Mobom!

U JEKU SKANDALA, DEVOJKA VUKA MOBA PROGOVORILA: Ermina i Rešićka ga MENJALE, a OVAJ potez je sve šokirao!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic

Mlada pevačica Tijana Em nedavno je potvrdila svoju vozu sa reperom Vukom Mobom i kako navodi oni su veoma srećni zajedno. Pevačica je u jednom intervjuu prvi put govorila o vezi s reperom, koja je, iako ne traje dugo, čvrsta i stabilna. "Žena od sultana" ne krije da su i ona i njen partner ljubomorni, ali u granicama normale.

 

Iako njih dvoje ne preteruju sa deljenjem privatnih fotografija na društvenim mrežama, Tijana je ipak obradovala svoje brojne pratioce na Instagramu i podelila romantičan trenutak sa Vukom. 

Foto: Instagram.com

Tijana Em i Vuk Mob

 

Naime, ona je pokazala da joj na ppozdaini telefona stoji njihova zajednička fotografija. U objavi je označila Vuka, pa je ista objava osvanula i njegovom profilu. Očigledno da njih dvoje jako uživaju u svojoj ljubavi i da su zaljubljeni.

Podsetimo Anita Stanojlović otkrila je da je Vuk bio u isto vreme sa Sandrom Rešić i Ermina Pašović.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Sandra Rešić, Vuk Mob, Anita Stanojlović

 

Matora je platila za nas tri da se šminkamo i pravimo frizuru, a došlo je njih deset. Tu se Ermina našla prozvana u tome, napala je Sandru posle toga, oko Vuka. Valjda je Ermina prvo bila sa Vukom, pa je Sandra bila sa Vukom, pa se tu našle da raspravljaju. Pa je meni Ermina rekla: "Nemojte vi meni rijaliti tu". Oko toga je ispala svađa, ja ispala ni kriva ni dužna. Krenulo je od šminke, pa do Vuka. Sandra mi je i ovde zamerila što non-stop pozdravljam Erminu, a ne nju. Jovana i ja smo se udaljile napolju od Sandre. Ja sam više zavolela Erminu, ona je tu ispravnija i to je to. Matora zna da je to istina - istakla je Anita.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading