MILJANA SE ZBOG ZOLE ODREKLA MARIJE: Neću da je vidim, život mi je UNIŠTILA!

Autor:

Zadruga

24.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva ne može da dođe sebi, nastala velika drama!

MILJANA SE ZBOG ZOLE ODREKLA MARIJE: Neću da je vidim, život mi je UNIŠTILA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Do Miljane Kulić stigla je informacija da je majka Marija Kulić javno kritikuje i na sva usta blati Lazara Čolića Zolu, kog Miljana zapravo nikad nije prestala da voli. Marija je očajna zbog Miljaninog ponašanja i što se opet približava Zoli, pa je rešila da digne ruke od ćerke, ali Miljana je nakon susreta sa sinom Želkom, u rijalitiju dobila napad plača i za sve počela da krivi svoju majku. 

- Život mi je žena upropastila ako je istina da je pričala to što kažu, da je vidim više neću. Ali tako mi i treba sve se vraća, sve se plaća. Ko tebi daje za pravo da pišeš bilo kome, i produkciji, i fanovima... Ko tebi daje za pravo to da radiš, bre - kukala je Miljana na sav glas, a najviše je ipak zabolelo kad je čula šta je sve Marija rekla za Bebicu, dok je ona bila u vezi sa njim. 

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana i Zola

- Ja tek sad saznajem stvari. Osećam grižu savesti, ne mogu više da budem ovde i kraj. Pisala je ljudima svašta za njega i on je to video i razočarao se i zato i sad priča da je ona k*rva i svašta. Moja majke mu je davala lažnu nadu, pričala da sve radim zarad rijalitija. Nikad neću naći nakog ko me toliko voli i ko će da brine o meni, a ja nisam znala to da cenim - govorila je Miljana, prenosi Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading