DARKO TANASIJEVIĆ RAZVEZAO JEZIK O ODNOSU SA MILANOM MILOŠEVIĆEM: Ovo je istina o sukobu voditelja Elite!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo se komentariše da su njih dvojica u svađi, a Darko je sad otkrio šta se desilo i da li su se sreli otkako se Milan vratio na televiziju Pink!

DARKO TANASIJEVIĆ RAZVEZAO JEZIK O ODNOSU SA MILANOM MILOŠEVIĆEM: Ovo je istina o sukobu voditelja Elite!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić

Voditelj Darko Tanasijević za domaći medij progovorio je o svom odnosu sa kolegom Milanom Miloševićem, koji se nedavno vratio na televiziju Pink

- Pozdravljam sve odluke Milice i Željka Mitrovića. To je njihova odluka, njihova stvar i ja im apsolutno verujem. Ko god došao, dobrodošao, pa tako i Milan. Svakog od nas publika voli zbog nečega, neke specifičnosti i posebne energije. Super radi to što radi, pozdravljam i nemam ništa protiv, a sve i da imam, ko me pita. Šalu na stranu, mislim da je Elita svakako na dobitku što je i on sada deo tima - govorio je Darko, pa otkrio da li je istina da nisu u dobrim odnosima Milan i on:

Republika

Foto: ATAImages

Milan Milošević i Darko Tanasijević Elita

- Ne bih ja to tako definisao, niti znam otkud te priče. Svi znaju da sam uvek poštovao kolege, nikada se nisam upuštao ni u kakave kolegijalne, medijske i estradne ratove, niti sam na negativan način komentarisao nekoga od njih. To ja ne radim, nije moj manir, nisam takav lik. Ne bih rekao da nismo okej, već, prosto, nismo u kontaktu. Nemamo komunikaciju, ne družimo se, nismo bliski, što se ni u jednom trenutku neće na negativan način odraziti na naš posao i saradnju. Nisam ga video otkako je otišao sa Pinka, tome će uskoro godinu dana, a ni sad otkad se vratio, to je sve. Nikakav problem nemam sa njim, a verujem da nema ni on - poručio je Darko Tanasijević za Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading