SLOVENKA PLAČE PO CEO DAN ZBOG CARA: Ne može da dođe do trudne Aleks, kad je pozove ON SE JAVI na telefon!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka pobednice "Zadruge 6" strahuje da neće imati priliku da vidi svoju unuku!

SLOVENKA PLAČE PO CEO DAN ZBOG CARA: Ne može da dođe do trudne Aleks, kad je pozove ON SE JAVI na telefon!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Filip Car i Aleksandra Nikolić i Slovenka Lunis

Aleksandra Nikolić otkako se pomirila sa Filipom Carem boravi kodnjega u Hrvatskoj, gde planira i da se porodi u aprilu. Međutim, njega mama Slovenka očajna je i svaki dan plače jer nije pored trudne ćerke, a i kontakt su smanjile jer tašta nema lepo mišljenje o Filipu. 

- Aleks neće dolaziti u Beograd, ima lekara u Crikvenici koji je super i koji joj vodi trudnoću. Naglašeno joj je da nije pametno da putuje i da mora da miruje što i čini. Slovenka je očajna, prvo što se Aleks vratila u Hrvatsku, drugo jer neće da dolazi u Beograd. One imaju smanjen kontakt jer je Slovenka protiv Cara i ne podnosi ga. Svaki dan plače, kaže da unuče neće videti osim preko videa. Ko zna kad će Aleksandra da dođe... Slovenka u Crikvenicu neće, ni da čuje, uopšte neće da vidi Filipa. Ona da mu oprosti ćerkine suze - govori za Star Slovenkina komšinica. 

- Slovanke ne može da pređe preko toga što je Car radio nedavno trudnoj Aleksandri. Žao mi je što joj je ćerka odlučila da oprosti Caru i da ode kod njega. On vrši manipulaciju, Aleksandrina majka kaže da oseća da joj dete nije srećno i to je jako boli - dodaje Slovenkin komšinica. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Nikola Mutić

Slovenka Nikolić, Aleks i Car

- Zvala je nedavno Aleksandru i javio se Filip na njen telefon, ona je rekla da joj treba ćerka, a on joj je rekao da spava i da će je nazvati, nije joj se javila toga dana, te ona sumnja da joj Car noje ni rekao da je zvala. Teško da će ikada zet i tašta da izglade odnose, a ono što Slovenku plaši jeste da on ne okrene potpuno Aleks protiv nje i da ona nema priliku da poljubi unuku - zaključuje izvor za Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading