ZA SEDAM DANA BILA SA TROJICOM! Maja REKORDERKA, menja muškarce KO ČARAPE, a ovo je spisak njenih "ŽRTVI"

Autor:

Zadruga

19.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta izazvala potpuni haos čim se uselila u Belu kuću.

ZA SEDAM DANA BILA SA TROJICOM! Maja REKORDERKA, menja muškarce KO ČARAPE, a ovo je spisak njenih "ŽRTVI"

Foto: Instagram/majamarinkovic, Privatna arhiva, printscreen/Zadruga, ST/Dragan Kadić

Maja Marinković nije uspela pošteno ni da se raspakuje na imanju u Šimanovcima, a već je uspela da zavede trojicu. Sevsna da muškarci u Beloj kući balave za njom, koristi ih kako samo ona, te ih menja ko čarape. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Naime, starleta koja je pre nedelju dana na bombastičan način ponovo postala deo "Elite", rešila je da pomuti razum svim muškarcima koji se nalaze u rijalitiju. Na listi njenih žrtava zauvek je njen bivši momak Marko Janjušević Janjuš, a, odmah za njim tu je njegov zemljak, Nikola Bukilić, kao i Mensur Ajdarpašić. Prve večeri kada je ušla uspela je da rasturi ljubavni odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića, a onda se bacila na ovu dvojicu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Janjuš, Aneli gori od besa

- Ako ti treba bilo kakav savet, javi mi. Nikada nećeš prestati da me voliš, ubeđena sam. Guzu sam uradila kako ti voliš, znam da ne možeš da mi odoliš - rekla je Maja svom sadašnjem-bivšem ljubavniku Janjušu sa kojim je iste veceri imala odnose u skrivenom delu Bele kuće.

Odmah nakon njega Maja je ponovo uspela da zavede Mensura, koji je pohvalio njen novi izgled. Sve se desilo na jednoj žurki kada je starleta navalila na bivšeg i naterala ga na poljupce.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur

- Mensi, pa ne možeš ti meni da odoliš, daj ne foliraj se. Poljubio si me, sad si slobodan. Neću nikom reći - rekla je Menusru Maja, zbog cega se on našao u šoku, budući da su i prošli put par dana bili u aferi i ona ga je šutnula.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Nikola Bukilić

Sledeci, i poslednji u nizu na koga se Maja okomila za ovih sedam dana je Nikola Bukilić. Nakon što je ponovo raskinuo sa Teodorom Balzak, Bukilić se odmah bacio na osvajanje starlete, na koju je, sudeći po komentarima gledaoca, bacio oko čim je kročila na imanje u Šimanovicma.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, Nikola Bukilić i Teodora Balzak

- Hladno mi je - rekla je Maja.
- Ne znam kako da ti pomognem - istakao je Nikola, smeškajući se.
On je prišao starletinom krevetu, i pomogao joj je da se ugreje, na šta je Radoičićka burno reagovala.
- Da li je moguće da si toliko jadan da spavaš sa Majom na moje oči - urlala je Teodora, a Marinkovićka se po sveom običaju samo smejala.

Inače, Maja je i ovoga puta dokazala zbog čega je zovu Crna mamba, i koliko je spremna da ide zarad kadra i uspeha. Nakon tri muške žrtve, i dve rasturene veze pred kamerama, ostaje da nagađamo ko je sledeći na spisku Maje Marinković.

DARIJANU HOĆE DA RASTURI VERIDBU!

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darijan sa verenicom Snežom

Maja Marinković se brzo približila i Darijanu Radumiroviću, koji je inače verenik zadrugarke Snežane Jovičić. S vremena na vreme, starleta mu se približi i poljubi ga, a ovaj ne zna gde se nalazi, te ne shvata da se samo igra sa njim.

- Vidiš da ti verenica ne znaci ništa. Čim ovako balaviš na mene. Sladak si, još ćemo pričati - rekla mu je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tapi

20.11.2023 10:14

Karijera, reče otac. Pa, sa srećom ako je njima ovo uspeh. Bitti će tu mnogo "lima", Bukilić je nestabilan i neostvariv dečko. Nasilan, grub, sirov, Maja će sa njim pasti još niže. Iako, za nju je to samo , jedan krevet manje - više i u njenoj glavi se to vrednuje kao uspeh.