DEJAN DRAGOJEVIĆ SE OGLASIO U ELITI: Surovo urnisao Maju i Staniju, Marinkvićeva upalila žestoku VREĐALICU!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević pročitao poruku pobednika "Zadruge 5" i napravio opštu pometnju u Beloj kući!

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE OGLASIO U ELITI: Surovo urnisao Maju i Staniju, Marinkvićeva upalila žestoku VREĐALICU!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, ATAImages, ST/Nemanja Pančić

U sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" Darko Tanasijević je tokom razgovora sa Majom Marinković odlučio da joj prenese poruku, koju je Dejan Dragojević okačio na svom Instagram profilu, u kojoj je isprozivao nju i Staniju Dobrojević, nakon što je Maja ušla u "Elitu" i napala Aneli Ahmić

Majo, pre pitanja imam saopštenje jedno. Nešto ću ti pročotati. Znaš da je tvoj uazak bio propraćen, a s tim u vezi se oglasio i Dejan Dragojević:''Ipak je Aneli gvorila istinu i da ju je Stanija provocirala preko storija. Ostavila je dete bez oca i krova nad glavom. Kad Aneli uđe u rijaliti da se bori za koru hleba, onda se stvori Maja Marinković kao poltron da je pere jer je ljubavnica'. To je ona ista Maja, koja je Janjuša rastavila od svoje porodice. Novo du*e, stari mozak." - preneo je Darko Maji i ostalim učesnicima "Elite". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš je odmah počeo da likuje i upućuje reči podrške povodom Dejanovog oglašavanja, dok je Maja poludela i podsetila sve na situacije koje je Dragojević prošao sa Dalilom Dragojević i Aleksandrom Nikolić

To je Deki što je posle Daliline prevare sa Filipom opet hteo da pređe preko svega. On je najstrašnije vređao moju porodicu i mene, ne može da bude dobar čovek, jer je trčao za krem bananicom kao da mu je poslednje. Zašto Dejan sada mene vređa, a Dalili je prešao preko svega bio? Najužasnije je vređao Takija i mene, a niko ga nije osudio - vikala je Maja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading