DEJAN DRAGOJEVIĆ NIKAD BRUTALNIJE O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI: Caru će zbog ovog komentara krenuti para na uši, evo šta predviđa njihovom detetu!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je brutalno prokomentarisao Aleksandrinu trudnoću, pa otkrio da je to osuđeno na propast.

DEJAN DRAGOJEVIĆ NIKAD BRUTALNIJE O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI: Caru će zbog ovog komentara krenuti para na uši, evo šta predviđa njihovom detetu!

Foto: ATA Images, youtube.com/printscreen/AlexMima98

Pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević, danas je gostovao u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je surovo komentarisao aktuelna dešavanja.

U emisiji se dotakao i trudnoće bivše devojke Aleksandre Nikolić, koja je nedavno objavila da je u drugom stanju. Dejan nije imao lepe reči za nju, istakavši da ga to ne interesuje i da nema šta da čestita. On je takođe izrazio zabrinutost za budućnost deteta, s obzirom na turbulentan odnos Aleksandre i njenog dečka Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

- To me ne interesuje, nemam šta da čestitam. Zna se po njihovim storijima da je to sve osuđeno na propast. Ja se nadam da se neće desiti da to dete završi u domu, s obzirom na odnos Aleksandre i Cara - kaže Dragojević.

Jedna od pozitivnih vesti koju je Dejan izneo je povratak Milana Miloševića kao voditelja u rijaliti "Zadruga". Dragojević je istakao da se mnogo raduje ovom povratku, jer smatra da je Milan najbolji voditelj koji je ikada vodio ovaj rijaliti šou.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tamara ana

12.11.2023 19:22

Toliko je jadan taj Dejan da ti se smuci zivot. Ovim se odao da nije srecan....sta bre folira. Prvo ga kao ne interesuje, a onda ni manje ni vise dom. Jos on voli Aleksandru i ne moze da je prezali. Zato je i vredja. Kad ne volid-ravnodusan si pogotovo ako imas idealnog partnera.

Verona

12.11.2023 20:21

Što je stariji sve više liči na tatu Mungosa.

Dalija

17.11.2023 14:19

@Verona - Sto pominjes jos nerođeno dete idiote jedan.Misi ti Caru fo kolena a ova tvoja frizerkasigurno nece biti dugo s tobom jer si alav iodvratan.