MILAN MILOŠEVIĆ ISPRED BELE KUĆE: Uputio dobro poznate reči, sprema se HAOS!

Autor:

Zadruga

09.11.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj iznenadio poslednjom objavom!

MILAN MILOŠEVIĆ ISPRED BELE KUĆE: Uputio dobro poznate reči, sprema se HAOS!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Sve je spremno za povratak Milana Miloševića na Pink televiziju i ponovno zabavljanje milionima gledalaca širom Balkana. Nakon što je potvrđeno da će ponovo voditi emisiju "Pretres nedelje", popularni voditelj je na svom Instagram profilu otkrio još jedan detalj koji će sigurno privući pažnju javnosti. Naime, Milan je podelio stari snimak iz Bele kuće, kada je kao voditelj "Zadruge" . Uz natpis "Konačno će opet da gori Balkan", Milan najavljuje svoj očekivani povratak na male ekrane.

Ipak, ono što najviše intrigira javnost je Milanovo mišljenje o voditeljima "Elit" emisije, koja je u prethodnoj sezoni bila veliki rival "Zadruzi". Milan je otkrio da ima veliko poštovanje prema kolegama voditeljima, ali i da veruje da će "Zadruga" i dalje biti najgledaniji rijaliti program na ovim prostorima.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević Instagram

Povratak Milana Miloševića na Pink televiziju svakako će biti jedan od najvećih medijskih događaja ove jeseni, a s obzirom na njegov talenat i harizmu, ne sumnjamo da će ponovo oduševiti publiku svojim voditeljskim sposobnostima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading