ŠA PONAVLJA SVE ŠTO JE RADIO SA TAROM SIMOV: Reper na korak da ponovo PREVARI suprugu, šta li na ovo ponašanje kaže Vanja?

Autor:

Zadruga

09.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez napravio opšti haos na društvenim mrežama.

ŠA PONAVLJA SVE ŠTO JE RADIO SA TAROM SIMOV: Reper na korak da ponovo PREVARI suprugu, šta li na ovo ponašanje kaže Vanja?

Foto: printscreen/instagram

Nenad Aleksić Ša požalio se svom cimeru Marku Đedoviću da se Miona Jovanović naljutila na njega kad je hteo da joj se zahvala što mu je dala hrana i počasti je sokom. 

- Meni je Miona dala ovo, ja sam hteo da joj dam sok, a ona mi je rekla: "Hvala, ne treba". Je l' sam ja nju uvredio? - govorio je Ša. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ša i Đedović Elita

- Možda je htela od srca da ti da, bez povratka - dodao je Đedović. 

- Pa ne, nego kao da je uvredljivo što sam hteo da joj dam - nastavio je reper.

Na društvenim mrežama odmah su se pokrenuli komentari da je Ša bacio oko na Mionu i da ga je zato ovo pogodilo i nije mogao da prećuti, a dodatnu sumnju je napravilo to što je o svemu razgovarao sa Đedovićem, baš kao i kad je počeo da se zaljubljuje u Taru Simov, tokom svog boravka u "Zadruzi 5"

Inače, Ša je u rijaliti ušao sveže oženjen, ali u zategnutim odosima sa suprugom Vanjom. Oni su nakon samo mesec dana braka odlučili da se raziđu, ali je Ša pri ulasku u rijaliti rekao da će ostati veran i boriti se za njenu ljubav, međutim, ova situacija je ipak pokrenula neke nove teme, pa i mnoge zanima kako Vanja gleda na sve ovo. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Vanja i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading