OVAKO MAJU NIKADA NISU PRIHVATILI! Bilalovi prijatelji oduševljeni Anjom Todorović, osvanule nove fotografije iz Sarajeva!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se uveliko šuška o aferi Anje Todorović i Bilala Brajlovića, ona jednim potezom potvrdila sve.

OVAKO MAJU NIKADA NISU PRIHVATILI! Bilalovi prijatelji oduševljeni Anjom Todorović, osvanule nove fotografije iz Sarajeva!

Foto: ATA Images

Anja Todorović i Bilal Brajlović

Kako portal Republika saznaje od izvora bliskom Anji Todorović, bivša zadrugarka je svog dečka Jovana Cvijetića Cveleta prevarila na Jahorini i to sa Bilalom Brajlovićem. O njihovoj aferi bruji javnost, a sve je jasnije da su Anja i Bilal mnogo više od prijatelja.

Anja je sada objavila fotografiju iz Sarajeva, a Bilalova prijateljica, Ajla, odmah je lajkovala, zbog čega su mnogi zaključili da su Anja i Bilal tamo bili zajedno.

Republika

Foto: Red tv printscreen

 

 

Da podsetimo, Ajla je podržavala i Bilalovu ljubav sa Majom Marinković, a čini se da je Bilal Maju sada Anjom zamenio i da je Todorovićeva prihvaćena.

Nije isključeno da Anja i Bilal vezu kriju zbog Cveleta, sa kojim je Anja nedavno raskinula, a pitanje je momenta kada će sve obelodaniti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

08.11.2023 08:03

Na početku je glumila finu devojku,a sad vidimo da se pustila u promet,alal joj vera i to sa kim,sramota i bruka