ANĐELA ĐURIČIĆ SPREMILA NOVU TUŽBU ZA ZVEZDANA: Slavnić obelodanio sve detalje, za svedoka pozvala Mokinu BIVŠU DEVOJKU!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U radio-emsiji Osmana Karića na TikToku otkriveni najnoviji detalji iz života bivših zadrugara koji su šokirali javnost.

ANĐELA ĐURIČIĆ SPREMILA NOVU TUŽBU ZA ZVEZDANA: Slavnić obelodanio sve detalje, za svedoka pozvala Mokinu BIVŠU DEVOJKU!

Foto: Shutterstock, TV Pink/printscreen, Republika.rs

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić bio je gost Osmana Karića u njegovoj TikTok emisiji "Kralj Elite". Osman je započeo sa Zvezdanom razgovor o njegovoj bivšoj devojci Anđeli Đuričić, a onda je Slavnić otkrio da je ona protiv njega spremila novu tužbu i da je za svedoka pozvala bivšu devojku Moke Slavnića, opersku pevačicu Tamaru Nikezić

 - Što se tiče Anđele moram da razmislim šta ću da kažem, da ne bih bio bezobrazan i da to ne bi izgledalo da je nešto napumpano. Dobio sam informaciju da ona hoće ponovo da me tuži i da je tražila za svedoka Mokinu bivšu devojku Tamaru, opersku pevačicu. Anđela je pričala sa Tamarom o tome, meni je malo nejasno kako može nekog takvog da pozove kao svedoka, za šta? Čudno mi je jer je to Zoranova bivša devojka, ta žena je odlazila kod moje majke u dom, nosila joj je hranu, bila je uz nju i ponašala se jako prijateljski i ispoštovala je baš. Sad skoro sam saznao da je od nje traženo da ona laže na sudu - govorio je Zvezdan, pa nastavio:

Republika

Foto: tiktok.com

Zvezdan Slavnić i Osman Karić TikTok

- Saznao sam šta hoće i šta su tražili od nje, to je za mene ozbiljno krivično delo. Iskreno sam iznenađen da li je moguće da se ide do te mere, a ne postoji ništa i razloga nema ni za šta. Sa njene strane treba da bude izvinjenje za mene za sve što je uradila, a ne tužba i pozivanje svedoka da nešto smisle da bi optužnica bila teža. Tamara, to je krivično delo što traže da uradiš za njihm znam da si ispravna i da ćeš reći kako je bilo i kako jeste. Ja te pozivan da ideš na svoju čast i obraz, lažno svedočenje je krivično delo, a ona je operska diva i umetnica, ne treba joj to. Da li sam iznenađen što se tiče Anšele? Već mi to ide u zonu sumraka, to sam očekivao od Ane, to je žena sa kojom sam živeo 10 godina i mogla je da ima zamerke, a devojka sa kojom sam bio šest meseci, odveo sam je kod mog oca u 35 kvadrata. Ako nešto hoće da me tuži, neka me tuži da sam ovo slagao, ane za nešto izmišljeno - zaključio je Zvezdan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tužba

03.11.2023 11:59

Midlim da je Anđela mnogo mudrija i da ima dobre savetnike kad je u pitanju tužba ili poziv da svedok lažno svedoči. Opet Slavnić nije kriv, svi drugi lažu i izmišljaju, on je isppravan partner u svakom odnosu. Možda je i zbog greški i laži drugih boravio u zatvotu i osuđivan više puta? Razgovor sa Osmsnom je bio jeftin i providan pokušaj "pranja" višegodišnjih dela i lika Slavnića. Isto to pokušava i Đedović u rijalitiju kroz napade na Anu Ćurčić koja bi u njegovoj verziji trebala biti za sve kriva ,(inače, Đedović je magister i borac protiv nasilja) i mnogima je već dosadilo slušati njegove fantazije kroz glupe pričice o Ani, Aneli, Asmiru, Staniji ..., njegove pretnje advokatu koji će zastupati Anu, pretnje da će platiti kaznu kad udari Asmira...Šta se desilo Đedoviću, on je ove sezone postsao "jeftini sponzor" lažnim kumama, devojkama sa "osebujnom prošlosti" u kojoj je bilo i kriminala. Đedović je pogazio sve svoje principe, pada sve više. Tužno je slušati da intektualac poput njega smišlja nekakve pričice i bulazni a Žana i kuma ga slušaju kao da su u ekstazi. Dejane, vreme ti je da uđeš i vratiš nam starog Đedovića (prijatelj si mu) i da ga otrgneš od nekih druženja jer on sam nije svestan koliko je potonuo (nesme jedan novinar, voditelj, magistar da se izražava previše prostački i da brani dokazani kriminal i nasilje ).