TRUDNA ALEKS DOZIVA NEROĐENU BEBU! Objava arlamirala javnost, samo da se PORODI (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva je objavila citat jedne korisnice, koja je istakla koji je njen omiljeni miris, sa čim se ona očigledno složila, s obizirom na to da je takođe u drugom stanju

TRUDNA ALEKS DOZIVA NEROĐENU BEBU! Objava arlamirala javnost, samo da se PORODI (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, već izvesno vreme je u drugom stanju, a sledeće godine, kada joj je zakan termin za porođaj, na svet će doneti devojčicu. Inače, koliko joj je velika želja da se ostvari u ovoj najvećoj, životnoj ulozi govori i činjenica da starleta na društvenoj mreži Instagram objavi neretko objavljuje stvari vezane za prinovu.

Naime, Nikolićeva je objavila citat jedne korisnice, koja je istakla koji je njen omiljeni miris, sa čim se ona očigledno složila, s obizirom na to da je takođe u drugom stanju.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić instagram

- Miris bebe je nešto najlepše na svetu - stoji u objavi koju je Aleks podelila na pomenutoj mreži, te izazvala emotivne reakcije kod svojih pratioca, koji, kao i ona, jedva čekaju da se bivša zadrugarka ostvari u ulozi majke.

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić ponovo se pomirila Filipom Carem, te trenutno uživaju u ljubavi, a nedavno ga je posetila u rodnoj Crikvenici, gde je pokazala i svoj narasli trudnički stomak i kako trenutno izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading