NOVE ŠOK PORUKE CARA I BIVŠE ZADRUGARKE: Filip je NAGORAVA da LAŽE Aleksandru Nikolić, pa počeo BRUTALNO da je vređa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi nove prepiske Filipa Cara nakon afere sa Vanjom Rašovom, nagovara je da Aleksandri Nikolić pošalje šok poruku!

NOVE ŠOK PORUKE CARA I BIVŠE ZADRUGARKE: Filip je NAGORAVA da LAŽE Aleksandru Nikolić, pa počeo BRUTALNO da je vređa! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink, instagram

Filip Car, Vanja Rašova i Aleksandra Nikolić

 

Nakon što je Republika objavila skandalozne prepiske Filipa Cara sa bivšom učesnicom rijalitija "Zadruga", Vanjom Rašovom, na kojima se jasno vidi kako planira da prevari trudnu izabranicu Aleksandru Nikolić, dobili smo nova saznanja i prepiske u kojima su novi šok dokazi. 

Republika je došla do novih prepiski u kojima Car pokušava da se ,,opere" od afere sa Vanjom, te je sve vreme nagovarao bivšu zadrugarku da Aleksandri pošalje da se među njima ništa nije desilo, kako bi se smirio.

Foto: ATA Images, printscreen/RTV Pink

Aleksandra Nikolić, Filip Car, Vanja Rašova

 

- Ignoriši, misli da ja i ti nešto imamo, reci da nije istina, napiši joj da to nije istina, da smo mi uvek bili drugovi. Trudna je, ljubomorna je na sve - bila je jedna poruka Filipa Cara, pa sledi nastavak, koji možete pogledati u video snimku, kako ju je vređao:

 

 

Podsetimo, Vanja Rašova se oglasila za naš portal kada smo došli do prvih prepiski, te je poručila:

Foto: printscreen/instagram

Filip Car i Vanja Rašova

 

- Istina je da mi je Filip pisao u više navrata, reagovao mi je na "storije" i zvao me još pre nego što je ušao u "Zadrugu" da se vidimo, ali to je radio i u poslednje vreme. Pitao me je kad ću doći u Hrvatsku, ja sam mu rekla da ne planiram, međutim, sad mi se javila i Aleksandra, koja kaže da mi je on nudio 500 evra kako bi došla kod njega... Mislim, kakve su to priče? Nisam joj ništa odgovorila - istakla je Rašova za Republika, a zatim i otkrila kako je Nikolićeva došla do saznanja da je bilo nečega između nje i Cara:

Ne znam, moguće da mu je gledala koga prati na Instagramu ili mu je kopala po telefonu, što me ne čudi, jer je on mene često zvao. Čak i kad je nedavno bio u Parizu sa njom - otkrila je Vanja za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Tamara ana

31.10.2023 22:35

I sta sad.. I sta sad?! Aleksandra dosla u Crikvenicu, pokusavaju ponovo i sad se javla neka nebitna iz proslosti da se dopisivala sa njim. Pa sta? Kome je to vazno sem zlobnicima. Mrs bre te dzukele zenske sto prihvataju da se je.. sa njim i tu je pocetak i kraj. Ja tu majmunicu nisam zapamtila. Neki smesan lik.

Mina

01.11.2023 06:36

Cim se oni pomire neka se bas tad seti da su se dopisivali. Ha ha