VRELE SCENE U IZOLACIJI: Bebica dohvatio Teodoru u krevetu, konačno se prepustili STRASTIMA!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović od samog početka rijalitija pokušava da osvoji Delićevu, a po svemu sudeći sve je bliži cilju.

VRELE SCENE U IZOLACIJI: Bebica dohvatio Teodoru u krevetu, konačno se prepustili STRASTIMA!

Foto: shutterstock, youtube.com/RTV Pink Official

U rijalitiju "Elita" prošle nedelje došlo je do prvog poljupca između Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, nakon žurke. Iako je Teodora pokušala da se opere pred svojim cimerima i publikom od nežnosti sa Bebicom i vadila se da je alkohol uradio svoje, stanari Bele kuće joj u to nisu poverovali i smatraju da laže o svojim osećanjima. 

Da tada nije govorila istinu pokazuje njeno ponašanje, jer je ona iz dana u dan sve bliža i otvorenija u odnosu sa Nenadom. Iako mnogi veruju da ona sa njim igra rijaliti, deo stanara Bele kuće, ali i publike veruje da se zagrejala" za Bebicu i da je uspeo da je kupi svojom pažnjom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić

Kako je ona ove nedelje potrčko i boravi u izolaciji, Bebica je odlučio da je poseti i uvuče joj se u krevet. Teodori je to jako prijalo, pa se sa njim prepustila razmenjivanju nežnosti, a onda joj je Macanović našao jednu zamerku. 

Ti namerno hoćeš da bude po tvom - rekao je Bebica.

- Neću da bude po mom, nego da bude normalno. Boli me ku**c da bude po mom, nego je realno da bude tako - dodala je Teodora.

Da li će Bebica uspeti u svojim namerama da osvoji Teodoru ostaje da pratimo iz dana u dan, pošto je ona sinoć iznela da ju je sramota njegove veze sa Miljanom Kulić i da joj njihov odnos stvara prepreku u glavi. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading