BILAL SMUVAO ZAUZETU: Bivša zadrugarka hitno POBEGLA u Sarajevo, dečko saznao za PREVARU! Kreće HAOS!

Autor:

Zadruga

25.10.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Bilal Brajlović upleten u još jednu rijaliti aferu!

BILAL SMUVAO ZAUZETU: Bivša zadrugarka hitno POBEGLA u Sarajevo, dečko saznao za PREVARU! Kreće HAOS!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Kako portal Republika saznaje od izvora bliskom Anji Todorović, bivša zadrugarka je svog dečka Jovana Cvijetića Cveleta prevarila na Jahorini i to sa Bilalom Brajlovićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Anja na Jahorini

- Anja je otišla sa drugaricom na Jahorinu i tamo se jedne noći videla sa Bilalom. Sarajevo je udaljeno pola sata od Jahorine, krišom su se videli - započinje naš izvor, pa nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com

Anja i Cvele

- Cvele je te noći provalio da Anja ide da se vidi sa Bilalom, nije mu odgovarala na poruke, nije mu se javljala, sledeći dan su se posvađali preko telefona. On sumnja na njih dvoje još od Anjinog rođendana, gde je bio i Bilal. Tada se Anja izgubila u jednom trenutku, a i Bilal, a Cvele je krenuo da je traži. Kad je shvatio da ga je Anja prevarila, Cvele je zvao društvo da idu na Jahorinu - završava naš izvor.

Anja je ovih dana objavila nekoliko slika sa Jahorine, a danas se uslikala i u Sarajevu, Brajlovićevom rodnom gradu, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Anja u Sarajevu

Da je Anja prisna sa Bilalom nedavno je otkrila i voditeljka Dalila Dragojević u emisiji "Pitam za druga", koja je priznala da su joj pred jednu emisiju stigle informacije da je Anja bila intimna sa Bilalom.

Republika

Foto: ATA Images, RED TV

Dalila, Bilal i Anja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading