BIVŠA ZADRUGARKA IZGUBILA BEBU: Potresne vesti, trudnoća naglo PREKINUTA!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica Zadruge saopštila tužnu vest!

BIVŠA ZADRUGARKA IZGUBILA BEBU: Potresne vesti, trudnoća naglo PREKINUTA!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo, Pixabay.com

Ana Jovanović oglasila se na svom Instagram profilu i saopštila tužne vesti da je njena trudnoća prekinuta i da je njenoj bebi iznenada prestalo da kuca srce. 

- Poštovani, ovim putem vas obaveštavam da se moja trudnoća naglo prekinula zbog nepravilnosti od kojih je bebu stalo srce. Takođe vas molim da ne zovite za izjave, imajte razumevanja i poštujte situaciju koliko ste za to sposobni - napisala je ona. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Jovanović Instagram

Inače, Ana je u vezi sa bratom Bilala Brajlovića, Bakirom, i njih svoje sunedavno govorili o tome što treba da ppstanu roditelji. 

Nisam htela da priznam jer nisam bila trudna ni tri meseca. Svi su u šoku, mnogi su tek sad saznali. Bakir i ja živimo u Beogradu i nije znala cela porodica, i mi smo bili u šoku jer smo kratko zajedni i eto dogodilo se. Pol ne znamo, čekamo gender reveal party. Fino podnosim trudnoću, za sada je sasvim okej, a svi me plaše da tek sledi taj neki malo teži period - izjavila je Ana Jovanović za "Blic".

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Jovanović i Bakir Brajlović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
La Paloma

24.10.2023 18:10

'Ovim putem vas obavestavam....' kakav soj poremecenih zivi pored nas. Jel' treba to da se obavestava, debili? Potom ne zovite. ...Pa tuko jedna sto dajes u javnost? I koga briga? Onaj ko ti je blizak taj ce znati. Sto mora da zna neko ko te nikad u zivotu ni video ni cuo za tebe.