CAR IZAZVAO KRISTIJANA DA DOĐE U CRIKVENICU: Nakon vređanja trudne Aleks, Filip gnusnim psovkama javno urnisao Golubovića!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama ne prestaje rat bivših učesnika Zadruge.

CAR IZAZVAO KRISTIJANA DA DOĐE U CRIKVENICU: Nakon vređanja trudne Aleks, Filip gnusnim psovkama javno urnisao Golubovića!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATA Imges

Kristijan Golubović u poslednjem oglašavanju za medije ponovo je žestoko isprozivao Filipa Cara i njegovu trudnu bivđu verenicu Aleksandru Nikolić. Poznato je da Kristijan i Car već dugo ratuju i brutalno se vređaju javno, a spekuliše se da zbog Golubovića Filip izbegava da dođe u Beograd i da je to razlog što do sad nijednom nije posetio Srbiju, otkako se završila šesta sezona rijalitija "Zadruga". 

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima, ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Kristijan Golubović, Filip Car i Aleksandra Nikolič

Filip je odlučio da uzvrati na Kristijanove uvrede, pa je na svoj stori na društvenoj mreži Instagram okačio sliku kad se Golubović jednom prilikom maskirao u ženu i uz to dodao nekoliko reči, u svom stilu. 

- Moja k*rva koja nikako da dođe da ju k*ram! Wifi k*rva - dr*ljo ispoštuj više. Deda, bez medija, deda. Stara k*rvetino, dogovorili smo se da ne laješ više na ta raspala usta, dobeo budi dr*ljo stara - napisao je besan Filip uz mnogo emotikona koji su pokazivali srednji prst. 

Republika

Foto: Instagram.com

Car isprozivao Kristijana na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading