TEŠKO DETETU OD ZLOG OCA I GORE MAJKE: Kristijan nikad surovije urnisao trudnu Aleks, pa Cara pozvao na OBRAČUN!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović bez dlake na jeziku progovorio o drugom stanju pobednice "Zadruge 6" i njenom odnosu sa Filipom.

TEŠKO DETETU OD ZLOG OCA I GORE MAJKE: Kristijan nikad surovije urnisao trudnu Aleks, pa Cara pozvao na OBRAČUN!

Foto: instagram.com/alex_mima, ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović oglasio se povodom navoda da Filip Car zbog njega ne sme da dođe u Beograd, ali je takođe dao svoj sud o trudnoći Aleksandre Nikolić i ljubavnog odnosa koji je imala sa Filipom. 

Kristijan je prvo prokomentarisao spekulacije da se Filip nalazi u Beogradu zbog Aleksandrine trudnoće, i priznao da li misli da je on razlog zbog kojeg se ne oglašava i krije svoju lokaciju. 

Republika

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović i Filip Car

- Ja sam mu rekao, kad budeš došao javi mi se da dođem da ti popušim k*rac. Međutim, on je meni tražio da igramo meč na TikToku, on je sad postao tiktoke, klošar jedan. Vepar iz Sarajeva, on i Slavnić su sad tiktokeri, umesto da dođu ispred mene i javno ispadnu p*čke kao što jesu, oni igraju tiktok mečeve. Meni je ispod časti psole ovoga što je rekao za mene i da ga spomenem, i fizički i psihički on je obična kripa od čoveka. Hoću samo da stane ispred mene i da ga pljunem u lice i da kažem: P*čko, ajde sada ponovi ono što si rekao." Kakav crni obračun sa p*čkom i protuvom. Takvi će uvek da se šlihtaju kad me sretnu uživo - govorio je Kristijan. 

Golubović je nakon toga prokomentarisao Aleksandrinu trudnoći i njen odnos sa Filipom. 

- Aleksandra i on su moralna prevara za oči i dušu. Dete ne bira roditelje, teško tom njihovom detetu, jer je od zlog oca i gore majke. Znam lično pedeset staraca koje je jahlo Aleksandru, od njih su četrdeset albanske nacionalnosti. Od Makedonije do Švajcarske. Kakva je budućnost tog deteta? Kad ode u školu da mu pričaju šta mu je mama radila, igrala kolo sa Albancima gola? Nemojte da nam takvi ljudi budu uzori - poručio je za Svet Golubović. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić, E-stock

Kristijan Golubović, Filip Car i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Dk

20.10.2023 14:04

Smece jedno gledaj tvoju djecu ko je njima otac a ko majka smecaru

Nadica

20.10.2023 19:38

Ovaj bi prvo trebalo da pogleda sebe i svoju sadašnju partnerku! Možda je Aleks bila prostitutka, ali ova Kristijanova je mnogo jeftinija varijanta!!!

Wall

21.10.2023 15:39

Kristijanu je svaka reč na mestu i sve je u pravu ali zaboravio si klijente iz Ritopeka! Sta li su tek oni radili sa njom? I nasao Car nekoga da proziva. Od te koja ce mu roditi dete, gora ne postoji. Svestan je toga, omaklo mu se i sad ga istina pogadja. Sam si u zadruzi pričao najgore o njoj a sad ti smeta Kristijan. Od srama i bruke nećes moći dete na ulicu da prosetas a i sada si predmet sprdnje zbog Bujke.