FILIP CAR STIŽE NA PINK TELEVIZIJU: Potvrđena SPECIJALNA EMISIJA, izneće KOMPLETNU istinu o Aleksandri Nikolić, OVO su svi detalji!

Autor:

Zadruga

05.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ozvaničio je da će se pojaviti na Pink televiziji.

FILIP CAR STIŽE NA PINK TELEVIZIJU: Potvrđena SPECIJALNA EMISIJA, izneće KOMPLETNU istinu o Aleksandri Nikolić, OVO su svi detalji!

Foto: ATA Images, Google Maps

Bivši rijaliti igrač Filip Car snimio je emisiju za Pink televiziju, konkretno za popularnu emisiju “Premijera” saznaje Republika. Ovaj potez je iznenadio mnoge, a posebno Aleksandru Nikolić koja je trenutno u drugom stanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

Filipov nastup u emisiji “Premijera” obećava da će izneti sve detalje raskida sa Aleksandrom, što verni gledaoci i očekuju. Njegov šarm i duhovitost su već poznati, a sada će imati priliku da iznese i svoju stranu priče.

Mnogi se pitaju kako će se Aleksandra Nikolić, koja je trenutno u drugom stanju, nositi sa ovim. Da li će Filipov potez uticati na njen rad i kako će se ona prilagoditi novonastaloj situaciji?

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

 

Sve oči su uprte u Filipa i Aleksandru. Očekuje se da će Filipova ispovest doneti velike promene i razjasniti šta se zaista desilo. Sa druge strane, Aleksandra se nalazi u delikatnoj situaciji zbog svoje trudnoće.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

 

U svakom slučaju, očekuje nas uzbudljivo vreme na televiziji Pink. Filipova ispovest u “Premijeri” sigurno će doneti mnogo novih i zanimljivih trenutaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kiki

05.10.2023 20:55

A tko mu je napravil bebu?

Lj

06.10.2023 01:49

Ne verujem da dolazi, pre će ovi idavde da odu kod njega po izjavi