KARIĆ IMA ŠPIJUNA U ELITI? Otkriveno da li preko OVOG takmičara PROVOCIRA Mensura Ajdarpašića!

Autor:

Zadruga

26.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar "Elite" priznao da li je dobio instrukcije da provocira Stefana Karića!

KARIĆ IMA ŠPIJUNA U ELITI? Otkriveno da li preko OVOG takmičara PROVOCIRA Mensura Ajdarpašića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji "Pretres nedelje", koja se sinoć održala u "Eliti", voditeljka Ivana Šopić je podigla Luku Masa, te ga upitala da li nosi naočare Mensura Ajdarpašića koje je on poklonio Stefanu Kariću. Luka je pre ulaska u "Elitu" boravio u vili Karića.

- Luka, nosiš Mensurove naočare? -pitala je Ivana.

- Ne znam, načuo sam tako. Ja sam se sa Stefanom Karićem menjao za naočare - rekao je Luka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luka Maso

- Stavljaš ljude u neprijatne situacije, a rekao si da si se menjao naočare kako bi provocirao Mensura - rekla je Šopićeva.

- Nisam rekao da mi je Stefan to dao da ga provociram, krivo je shvaćemo - dopao je takmičar "Elite".

- Ovo što ti pitaš Ivana je ono što sam ja iznela i doslovce je tako rekao - ubacila se Milana Kačavenda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

- To je sve između Stefana i Mensura. Mi smo obavili samo trampu i nije mi rečeno da ga provociram i ne verujem da sam tako rekao - rekao je Luka.

- Meni si rekao da moram pripaziti jer će me Mensur napasti - rekla je Milena.

- Mene je Stefan Karić ovde ispratio i pitala sam ga za Luku i kakva da budem sa njim. Nikada ništa nije rekao niti me uputio u bilo šta i sa kime da budem dobra - rekla je Matora.

- Ja sam prvi dan pričao sa Mensurom i rekao sam mu da sam promenio mišljenje o njemu - rekao je Luka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luka Maso i Milena Kačavenda

Inače, Karić je gostovao u emisiji "Piram za druga" sinoć, te priznao da je shvatio da mu Mensur nije prijatelj, jer ga nije kontaktirao nakon incidenta sa Natašom Šavijom, kako bi proverio šta se dešava sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sa

26.09.2023 12:03

Kakav muljator ovaj Luka! Kako Stefan uvek nađe ovakve likove, nesigurne, nestabilne, tračave, dosadne...Sažaljenje, naivnost, potreba da pomogne...? Stefan nije kao Osman ( koji bi rekao da Luka provocira Mensura i da je pas "pojeo" naočale), Stefan uvek "strada" zbog Osmanovih neprimerenih izjava. Mensuru svaka čast što na temu Karića ne dozvoljava nikome da ga uvuče u priču nego je pre 2 godine na sve priče stavio tačku. To se "zove" imati svoj stav i ne pričati ružno o ljudima sa kojima ga je nekad vezivalo prijateljstvo. Druga strana to ne može i svako malo se vraća na tu priču. Bravo Mensure, bravo dečko sa "malo" godina a čvrstim stavom o poštenju i prijateljstvu .

Ila

25.10.2023 09:58

Sve pohvale za ovog mladog ,čestitog i iskrenog Crnogorca, što ima svoj stav, čvrst karakter, ponos i dostojanstvo .Niko ga ne može uvući u priče koje nisu na mestu. Ponaša se u skladu sa kodex-ima jednog izuzetno jakog i čestitog mladića, poštujući prijateljstvo. Ovaj Luka nije u "vinklu" kao ni njegovo ponašanje. Preko njega izmišljenim pričama traži kadar. Mensur do pobede, najčistiji i pošteniji član Elite. Crna Goro budi ponosna na svog sugradjanina.Obožavamo ga.