TRAŽI ADVOKATE I PRETI SAMOPOVREĐIVANJEM: Sanjin na sve načine pokušava da POBEGNE iz "Elite", upleo i Filipa Cara!

Autor:

Zadruga

21.09.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sanjin Horvat ne može da se smiri, želi da pobegne iz "Elite"!

TRAŽI ADVOKATE I PRETI SAMOPOVREĐIVANJEM: Sanjin na sve načine pokušava da POBEGNE iz "Elite", upleo i Filipa Cara!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanjin Horvat

Sanjin Horvat od juče pokušava da pobegne iz "Elite", kad mu se devojka nije javila putem video-poziva, već majka. On je tada raskinuo sa njom, pa počeo da je psuje i najavljuje beg iz "Elite". Danas je dobio poziv sa devojkom, ali ga ni to nije smirilo, već je tražio da ona unajmi advokate, kako bi mogao da izađe iz Bele kuće.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanjin Horvat

Rano jutros je smišljao plan kako da pobegne, dok ga je cimer Luka Maso smirivao, te ga podsetio na prijateljstvo sa Filipom Carem.

- Ja ću sutra da preskočim - govorio je Sanjin.

- Filip ti je rekao sigurno... - dodao je Luka.

- Nije mi rekao, ali mogao je bilo ko da mi kaže, dok sam ne osetim - pričao je Horvat.

- Samo da ne ispadne da si mu obraz sj*bao - nastavio je Maso.

- Nema ja šta. Ali tamo su mi četiri vreće kod lifta. Ako mi ne daju robu slučajno, idi tamo - pričao je Horvat, koji je izjavio i sledeće:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sanjin Horvat i Luka Maso

- Boli me k**ac za sve, sutra idem napolje! Preskačem preko, ne zanima me više ništa. J*be mi se za sve, pokupiću sve svoje stvari i idem kući. Ne mogu da izdržim, zabiću nekome šaku u facu, kunem ti se u celu svoju familiju! Nema pomoći, gotov sam, ne mogu da verujem da ljudi to ne vide... Povrediću sam sebe, devojka me više ne zanima, ona je kod mene završila. Meni ovo ovde ne paše, tamo su mi četiri džaka, da znaš, ako bude trebalo da se iznese na kapiju. Sutra preskačem ujutru, ako se to ne desi imam još jednu opciju u podne, ali sigurno idem, samo dokumenta da uzmem - govorio je Sanjin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading