SLOBA: KIJA, SPASIO SAM SE OD TEBE!

Autor: Pink.rs

Zadruga

02.03.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilog koji je pokazao šta Kija zaista misli o svom još uvek zakonitom suprugu, izazvao je pravi haos među zadrugarima.

RepublikaFoto: Printscreen/Pink.rs
Sloba sve sasuo Kiji u lice

U toku večeri, voditeljka Rada Radenović posetila je Belu kuću, a prilozi koji su svi ukućani imali priliku da vide bili su i više nego turbulentni. Jedan od njih je takođe izazvao burne reakcije, a akteri ove priče bile su Nadežda Biljić i Kristina Kockar koje su žestoko prozivale Slobu Radanovića i Lunu Đogani, kao i njihove roditelje.

Naime, u prilogu se moglo čuti kako je Kija ispričala da je Sloba sve započeo sa Lunom onog trenutka kada mu je majka saopštila da će se od njega razvesti, pa ga blagoslovila zbog svoje nove snajke. Nadežda je nju podržala u potpunosti, a dodala je i da je znala da će joj Slobodan kad tad zabiti nož u leđa.

- Ja im ne zameram, primali su infuzije možda su dobile serum laprdanja. Svako ima pravo na svoje mišljenje, drago mi je kad me pljuju. Nikad nije izašao snimak da sam ja nekog ispljuvao. Ja vodim svoju brigu. Za stolom se priča jedna priča, iza ćoška druga. Dotakle su se moje majke, meni je njeno mišljenje jako bitno. Ja sam rekao da bih ja to kad tad priznao, to je i Luna znala. Moja majka je došla da me vidi, ja nisam osoba koja svojoj majci spušta slušalice, niti sam joj ikad rekao da me smara - brutalno joj je odgovorio Sloba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Za ovo sada treba da te bude blam! Govorim istinu, tebe boli istina! To je činjenica! Sve što sam rekla stojim iza toga i ne razumem čemu to da ja laprdam, to je samo činjenica da je tvoja mama došla i blagoslovila te za to, ja znam da je to tako - rekla je Kija.

Ovo izlaganje bilo je i više nego zanimljivo, a onda je Sloba shvatio da treba da se zahvali svojoj majci koja mu je pomogla da preseče svaku vezu i odnos koji je imao sa svojom suprugom, pa je jednom rečenicom razbesneo Kristinu.

- Hvala joj što mi je olakšala onda i jedva čekam da vidim te snimke kako je Nadežda izjavila da ću ja da joj zabodem nož u leđa. Ja sam sebi napravio pakao od života samo da bih bio sa Lunom - rekao je Sloba.

- Mi smo bili u braku i ti si došao ovde, prevario si me posle nedelju dana! Čestitao si mi godišnjicu, sve - razbesnela se Kija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
ljubica

02.03.2018 13:27

Možda si se Slobo spasao od Kije, a kako ces se spasiti od Lune...

Odgovori 16 1
ljubće

02.03.2018 14:11

Sloba je baš veliki dupljak, liga, debil. Čini se da se Milan zaljubio u Slobu jer se ne odvaja od njega. Priča se da je Kristina Slobu našla sa muškarcem!!!!! Izgleda da tu vest Kristina čuva za finale, ako je to istina jer kao zato dve godine nisu spavali. Sloba je stvarno jako ženstven a Luna muškaraća. Po izgledu i ponašanju.

Odgovori 16 1
mara

02.03.2018 15:18

@ljubće - Sve varijante su u opticaju. Sve je moguce.

Mia

02.03.2018 21:08

Kristina može da balavi koliko želi. Njene reči nemaju težinu, iz razloga što laže, manipuliše. Sve što je do sada iznela je daleko od istine.Sloba je čestit i iskren mladić.ničim ga nije zaslužila. Dobro je da se konano tog zla oslobodio.Nikada ona nć'e imati stbilnu vezu sa takvim karakternim crtama. Sloba voli Lunu više od svoga života i svima je to jasno.Samo ih bockaju u Zadruzi da bi bili u lajvu. Sloba i Luna su nosioci rijalitija.