"MAMA TI JE NACIONALISTA" Anelina drugarica UDARILA na Stanijinu PORODICU nakon prve izjave Asmina Durdžića!

Autor:

Zadruga

04.09.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prve izjave Asmina Durdžića, oglasila se Anelina drugarica, koja je ocrnila Staniju Dobrojević!

"MAMA TI JE NACIONALISTA" Anelina drugarica UDARILA na Stanijinu PORODICU nakon prve izjave Asmina Durdžića!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Asmin Durdžić, verenik Stanije Dobrojević, se danas oglasio i odgovorio na optužbe svoje nekadašnje partnerke Aneli Ahmić, koja se trenutno nalazi u "Eliti". Ona ga je optužila da je lažni milioner i prevarant, a Staniju da je preljubnica, koja joj je preotela muža.

Asmin je, između ostalog, izjavio da Stanija ne zaslužuje linč i da se oglašava samo zbog nje. On tvrdi da nije bio u braku sa Aneli, da je bio sa drugim ženama posle nje, kao i da se ona "nakačila" na Staniju zbog popularnosti. Takođe je istakao da ga je Stanija krila od svoje porodice zbog njegove vere, a ne zbog toga što je preljubnica i rasturačica brakova.

Republika

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

 

- Ja nisam iz ovog javnog sveta niti želim da sam deo toga, ali ovaj put se ogašavam samo zbog nje, jer ona ništa nije kriva i nije zaslužila ovaj medijski linč. Teško mi je da čitam sve ove laži o njoj, da je ona nekome otela muža, preotela me nekome ili bilo šta slično. Imao sam ja žena posle Aneli za koje je ona znala, ali kao da je dočekla priliku za Staniju da postane i ona poznata i uđe u tu Zadrugu da vara čitavu naciju! Stanija je mene krila od porodice zbog moje vere, a sad čitaju da je preljubnica, rasturačica brakova i sramota me je od njene porodice što moraju sve to da čitaju - izjavio je on za "Telegraf".

Na Instagram profilu takmičarke "Elite", koji vodi njena drugarica, pojavio se odgovor na njegovu prvu izjavu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Stanija i Aneli

Naime, ona je objavila Asminovu izjavu, pa žestoko udarila na Staniju i njenu majku.

- Evo sad znamo i da ti je mama nacionalista. Ovo što piše da je izjavu on dao, to mu je ona (Stanija) govorila šta da kaže, ne bi li tako skinula ljagu sa sebe da je preljubnica i rasturačica brakova. Bolje da si iskrena i lepo rekla da si ga krila jer je oženjen i ima dete, nego što si od majke napravila nacionalistu. Poz - stoji u ovoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading