MAJA MARINKOVIĆ UNAJMILA OBEZBEĐENJE: Starleta otkrila ISTINU od koga je čuvaju JAKI MOMCI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.08.2023

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o letnjim avanturama.

MAJA MARINKOVIĆ UNAJMILA OBEZBEĐENJE: Starleta otkrila ISTINU od koga je čuvaju JAKI MOMCI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković prošle noći bila je goća u emisiji ,,Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem porazgovarala je na goruća pitanja. Između ostalog Maja je otkrila i da li joj je trebalo obezbeđenje tokom perioda koji je provela u Budvi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Narod pita

 

Podsetimo, Maja je u ekskluzivno intervju za Republiku prvi put porazgovarala na sve aktuelne teme, što možete pogledati u video snimku u nastavku teksta. 

Marinkovićeva je otkrila da je imala obezbeđenje u Budvi, ali samo u posebnim segmentima i to kada je izlazila sa Slađom Lazić u klubove:

- Što se tiče Budve, ja uvek letujem tamo. Naša dužnost i obaveza ali i zahvalnost je da budemo pristupačni tim ljudima i popričam sa njima. Ja sam tu zbog ljudi i uvek ću im posvetiti vreme. Nisam imala obezbeđenje, osim u nekom klubu kada izađemo ali ne moje nego tog kluba - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading