Čuvena četvorka opet u rijalitiju: Dejan i Dalila se mire u "Eliti", Car raskinuo s Aleks da bi uskočio u trojku

Autor:

Zadruga

25.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri proverena igrača prave novi šou na TV Pink, koji će uzdrmati ceo Balkan! Filip u narednu sezonu rijalitija ulazi bez verenice da bi se ponovo našao između dve vatre s nekadašnjim supružnicima.

Čuvena četvorka opet u rijalitiju: Dejan i Dalila se mire u "Eliti", Car raskinuo s Aleks da bi uskočio u trojku

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Nikola Mutić, Republika, Shutterstock,printscreen/TikTok

Pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević, posle deset meseci pauze, spreman je da ponovo uđe u rijaliti i suoči se s bivšom suprugom Dalilom Dragojević, kao i Filipom Carem, zbog kog se par nakon pet godina zajedničkog života i razveo, otkriva Srpski telegraf.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Filip Car ostavlja Aleksandru Nikolić kako bi se suočio sa Dejanom i Dalilom

Prema našim saznanjima, Hrvat koju mu je odmah zatim u "Zadruzi 6" preoteo i devojku Aleksandru Nikolić, pored koje je nakon kraha braka Dragojević privremeno pronašao utehu, sada planira da uđe kao solo igrač u "Elitu" i bivšim supružnicima ponovo zabiberi čorbu.

- Filip je celo leto proveo na distanci, tvrdeći da se zasitio rijalitija i svega, te se posvetio Tik-tok izazovima i zaradi preko društvenih mreža, a zapravo će i u "Eliti" da bude jedan od ključnih igrača. Naime, on ulazi bez Aleksandre, s kojom raskida da bi mogao da hara dalje pred kamerama - priča izvor blizak bivšim zadrugarima i dodaje:
- Dejan i Dalila se mire u novom šou-programu i započinju novu priču, u koju će im se opet umešati Car. Kako su sve troje provereni rijaliti-igrači, biće tu mnogo iznenađenja i nepredviđenih situacija, pogotovo kad prođe neko vreme i svima popuste kočnice, ali i padnu u vodu sve unapred pripremljene taktike. Dok se ispred zgrade Pinka ovih dana mogu videti potencijalni učesnici "Elite", koji snimaju profile, produkcija pravo iznenađenje čuva u strogoj tajnosti, a to je ovaj čuveni trojac.

Foto: ATA Images

Dalila i Dejan Dragojević ponovo zajedno u rijalitiju


U prilog ovim navodima ide i Dejanovo nedavno oglašavanje. Iako uživa s novom devojkom Jovanom, Dragojević je nagovestio da bi mogao ponovo da se nađe u rijalitiju pošto se dobro odmorio.
- Teško je kuliranje, napunio sam baterije za deset meseci. Da ispratim sva moguća dešavanja - poručio je Dejan s letovanja.
O Dalilinom učešću u "Eliti" već se uveliko spekulisalo, a o svom mogućem ulasku i u narednu sezonu rijalitija Car je zagolicao maštu svojim pratiocima. Odmah po završetku "Zadruge 6" objavio je snimak Drveta Mudrosti, koje u znak najave sedme sezone, pod nazivom "Elita", izgovara sledeće reči:
- Još nije kraj, nije čak ni početak kraja!
Filipova objava je još tada izazvala brojne komentare korisnika društvenih mreža koji žele da ga vide i u novoj sezoni, i to baš kako je i sam nagovestio - bez pobednice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading