ŠOK ZA ŠOKOM! Otkrivamo IME I PREZIME ove poznate PEVAČICE koja ulazi u "Elitu", svi ste je već gledali na Pinku, a sada će otkriti sve tajne!

Autor:

Zadruga

17.08.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje još jedno ime i prezime buduće učesnice ,,Elite".

ŠOK ZA ŠOKOM! Otkrivamo IME I PREZIME ove poznate PEVAČICE koja ulazi u "Elitu", svi ste je već gledali na Pinku, a sada će otkriti sve tajne!

Foto: Ilustracija

Nova era rijalitija ,,Elita" samo što nije počela, a Republika otkriva još jednu učesnicu, koja će ući na velelepno imanje u Šimanovcima za samo nekoliko dana. Naime, u pitanju je "Pinkova zvezda" i pevačica Marija Malivuk, koja je čak i potvrdila naša saznanja, te je na Instagram profilu objavila fotografiju sa Ružičaste imperije. 

 

 

- Danas sam drugi put u životu potpisala ugovor sa Pinkom. Gledamo se - napisala je Marija na Instagramu. 

Inače, spekuliše se da je ovo najskuplji projekat ikada kada su u pitanju rijaliti formati. I dok se prvo pojavila informacija da će sve startovati 21.avgusta, kasnije su se pominjala dva datuma i to 24. i 26. avgust, dok su pojedini mediji govorili o septembru kao mesecu u kom startuje "sedmica".

Foto: Ilustracija

Zadruga 7 Elita

 

Za sada su poznata neka imena poput Marka Đedovića, Milene Kačavende, Mensura Ajdarpašića, Teodore Radojičić, a sada i Marija. 

Definitivno je da će ova nova era rijaliti oboriti sve rekorde gledanosti!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading