ALEKSANDRA SE ZVANIČNO PRESELILA KOD CARA?! Nikolićeva spakovala kofere i otišla za Crikvenicu, Filip je saterao u ćošak!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Car odlučili da nadoknade sve propušteno!

ALEKSANDRA SE ZVANIČNO PRESELILA KOD CARA?! Nikolićeva spakovala kofere i otišla za Crikvenicu, Filip je saterao u ćošak!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Aleksandra Nikolić i Filip Car dali su svojoj vezi još jednu šansu, pa odlučili da nadomeste sve propušteno.

Kako je pobednica Zadruge 6 ponovo otišla kod Filipu u Crikvenicu, oni su sve probleme rešili i zvanično se pomirili, a sada su otišli na večeru i to isto pomirenje proslavili, a Nikolićeva se odmah javno pohvalila.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Po svemu sudeći, Aleksandra i Filip se više neće razdvajati, s obzirom da se Car žalio na nepažnju i jasno je stavio Nikolićevoj do znanja da ne želi vezu na daljinu, pa nije isključeno da je Aleksandra već isplanirala selidbu.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Podsetimo, Aleksandra je u svom jučerašnjem lajvu otkrila kako je izgubila verenički prsten, a da li će večeras dobiti nov, ostaje nam da ispratimo na njenom Instagram profilu. Svi se pitaju kada će Aleks i Car stati na ludi kamen, s obzirom da se veridba desila još tokom Zadruge 6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aba

15.08.2023 10:42

Lakrdija od ljubavi. Svi slikaju zsgrljaje, poljupce, letnju idilu na bekoj plaži, cveće i oblake, prijatelje...j a njih dvoje već 2 meseca slikaju dasku, tavu i hranu.