SKANDALOZNO! Isplivao DOKAZ da su Marija i Bebica bili INTIMNI? Sve se desilo na Pinku, šok priznanje zapanjilo javnost!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala istina o odnosu Marije Kulić i Nenada Macanovića Bebice!

SKANDALOZNO! Isplivao DOKAZ da su Marija i Bebica bili INTIMNI? Sve se desilo na Pinku, šok priznanje zapanjilo javnost!

Foto: E Stock

Već nedeljama unazad se spekuliše o drami Miljane Kulić sa bivšim verenikom Nenadom Macanovićem Bebicom, a sada je isplivala kompletna istina. Naime, još tokom trajanja Zadruge 6 šuškalo se da se između Bebice i Marije Kulić desilo nešto više, a sada je bivši zadrugar progovorio o svemu što zna. 

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica, Marija Kulić

 

Bivši zadrugar Lepi Mića prokomentarisao je Nenada Macanovića Bebicu kojeg su Miljana i njena majka optužile da ih je prevario za 10.000 evra.

Bebica je rekao Miljani da je bio intiman sa Marijom, što je Miljanu izbacilo iz takta?

- Da pitamo Miljanu, reći će da bi ušao u "Zadrugu 7 - Elita". Jasno je da ga Miljana ne voli, to se vidi iz aviona, a zbog čega je on to sve trpeo? Da li je voleo, pa joj je praštao sve, da li je imao viši cilj, ne znamo. Gledamo 50-50. Ja ne želim da verujem u to za Bebicu i Mariju- rekao je on za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

09.08.2023 22:35

Znaci Bebica je ipak cvaknuo Mariju

Pravda

10.08.2023 14:13

Muzej i revija ludaka koji ce biti u "elitama" kao elita budala i retarda... Koji su sve idioti bili po zadrugama,parovima, velikog brata i sada su elita, čega? Da , elita šljama,e to je ok i pravi naziv!