CARA I ALEKS STIGLA CRNA KARMA: Evo zbog čega je došlo do RASKIDA, ovo je bilo NEIZBEŽNO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.08.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru i Cara stigla crna karma!

CARA I ALEKS STIGLA CRNA KARMA: Evo zbog čega je došlo do RASKIDA, ovo je bilo NEIZBEŽNO! (VIDEO)

Foto: pixabay.com/ATA Images

Kao bomba odjeknula je vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, što je naišlo na veliki šok kod njihovih pratilaca, budući da su se nadali da će doći do braka. Aleksandra i Car su se otpratili sa društvenih mreža, a potom i pobrisali sve fotografije. 

 

 

Kako bismo potvrdili naša pisanja, odlučili smo da vas podsetimo na intervju sa Ivanom Skorić, numerološkinjom, koja nam je otkrila da će doći do raskida Aleks i Cara. Ivaninu izjavu vam prenosimo u celosti:

Foto: instagram.com

Ivka numerolog

 

- Njegov taj govor, sa Mikijem, kada je on pričao da mu je njegov numerolog rekao da će sresti jednu devojku, koja će da ukrade njegovo srce i da ode u brak. Ovde imaju neke četvorkice vladajuću u junu, to može da bude njeno privikavanje, može da bude kriza, oni će biti napolju, možda se negde i ne uklope. Iako ta kriza bude, oni će to da prevaziđu. Mislim da im je vreme da se skrase! Doći će devojka, koja će mu roditi blizance, Aleksandra ima lepe aspekte u avgustu - prokomentarisala je Ivka za Republiku pre Superfinala Zadruge 6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

06.08.2023 07:43

Ahh, te vracare