OVO SU NAJNOVIJI DETALJI ZADRUGE 7: Gledaoce čeka neviđeni šou, uvedene radikalne promene!

Autor:

Zadruga

14.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin Zadruge otkrio o kakvom se projektu radi!

OVO SU NAJNOVIJI DETALJI ZADRUGE 7: Gledaoce čeka neviđeni šou, uvedene radikalne promene!

Foto: Ilustracija

Lepi Mića, popularni rijaliti učesnik, koji više od deceniju živi pred kamerama, otkriva detalje naredne sezone Zadruge, o kojoj se do sada malo zna u javnosti, s obzirom da je totalno novi projekat i nosi naziv "Elita".

- Zadruga 7 je meni novost, to je psihološka igra na nivou svađa i rasprava. Zadruga je brend, koji od nas pravi brend, a ne mi od nje. Uđu anonimci, koji postanu slavni, a na kraju i bogati. Ne znam još ko ulazi, najavljena je ozbiljna priča, što sam čuo, ali na nama je kako ćemo sve to izgurati. Treba nešto novo, a ne samo crni sto - rekao je Mića za Blic.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Razmišljao sam dugo da li ću ući, ali sve prilike su da hoću. Neko sam ko pali i gasi svetla, jedna vrsta domaćina. Mnogi kažu da sam za produkciju, ali ja sam spona između produkcije i igrača. Kada vidim da se pogube u nekim stvarima, ja sam tu da im to kažem kao otac. Ovo će biti moj kraj, a za godinu dana ću u penziju - saopštio je Lepi Mića.

- Moja ćerka je veoma uspešna, talentovana, pametna, disciplinovana... Dogovor je naš da svako doprinosi na način na koji treba. Snežana doprinosi kući, čuva kuću i tu intimu, a ja sa strane čuvam zidine i ne dam nikome da tu uđe. Sa njima se dogovaram oko svega, pitam Saru, pa Snežanu, one kažu da može i to je to. Uđem tamo i na poslu sam deset meseci - otkriva Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bajka

14.07.2023 16:56

Ovaj metuzalem zaista od Ovaj metuzalem sve pravi ludim,a on vanzemaljac,sa druge ine planete. Kad je on uopšte sa tom njegovom zenom domaćinom koja godinama nema tog volsebnog pored sebe.10 meseci zadruga,ma nije moguće,a ona 2 skitaranje programu,kupanje po bazenima,i gotovo svako veče u Narod pita. A zna i da otporna van Bgd. E sad čovek,ako je,razmišlja o sedmici. E ,idem ti elitu sacinjenu od Miče i raznih ica,poz atih po ajgnusnijim pizodama, dakle dobar Mica a za njim car,zvezdan,Ivan,milica,matora,emina,, Maja,Alex...,što bi se kraće reklo sve moj do mojega