CARU I ALEKS UGROŽENI ŽIVOTI! Bivši zadrugari CRNOM MAGIJOM hoće da ih unište, cilj je da Nikolićeva IZGUBI BEBU!

Autor:

Zadruga

03.07.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car su na meti bivših zadrugara koji žele da ih unište crnom magijom.

CARU I ALEKS UGROŽENI ŽIVOTI! Bivši zadrugari CRNOM MAGIJOM hoće da ih unište, cilj je da Nikolićeva IZGUBI BEBU!

Foto: pixabay.com/ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car nemaju mira, njihov odnos je sada na meti onih koji žele da im naude i to upotrebom vlaške magije.

Naime, osoba koja tvrdi da se bavi prvenstveno uklanjanjem crne magije, ali priznaje da ume i da izvodi brojne rituale crne magije kojima može nauditi drugima, otkriva da u poslednje vreme sve više dobija zahteve da uništi život Filipa Cara i Aleksandre Nikolić.

- Odbila sam to da uradim, ali nisam sigurna da će drugi odbiti, kada im ponude pare. Pre nekoliko dana kod mene je došlo njih troje. U pitanju su bivši zadrugari i oni su tražili da bapravim da Aleksandra izgubi bebu, ali po svemu sudeći, ostaće u durgom stanju vrlo brzo. Tražili su da im napravim vlašku magiju kako bi ona izgubila dete, a da Filipa oteram u zatvor. Neću reći da se prvi put srećem sa ovim stvarima, ali ovo je zaista bilo strašno. Troje ljudi mi je donelo njegovu majicu i njenu kosu. Pretpostavljam da su to uspeli da uzmu. Nek se seti on neke majice koju je tražio tamo, to je sigurno ova koju su mu doneli. Ona se sigurno tamo šišala i ostao je pramen kose koji su uzeli i sada mi doneli - priča izvor za Skandal i dodaje:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car

- Ponudili su mi 3000 erva da to uradim, a ja sam ih odbila. Nema tih para zbog kojih bih to uradila. Ja pomažem ljudima. Mohu da napravim razne riutale, ali sa ovakvim zahtevima se još nisam srela.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car ugroženi

- Znate kako, kada se raskinu veze dolaze devojke da svoje momke zavežu ili da im naprave neku smicalicu. Svega toga ima, to je ta ljubavna magija. Ja to ne radim. Ja ih posavetujem da ih zaborave ili da krenu dalje. Ništa im to dobro neće doneti. Salivala sam olovo mnogima, skidala sam i strahove i druge magije sam skidala, ali ovo što su od mene tražili da uradim za Aleksandru i Cara je nečuveno. Ja ih upozoravam da obrate pažnju, da idu u crkvu, da se mole i da nose neke amajlije. Da bilo šta urade samo da bi sprečili ovakve stvari - zaključila je žena za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Kiks

03.07.2023 09:25

Preterali ste sa tom"crnom mahijom". Ne zaludjujte narod budalastinama.

Mara

03.07.2023 10:26

Kakva glupost, izmislila Aljeks priču jer je i sama rekla da se boji da neće moći roditi zbog više puta abortusa Koja je to kučka izmišlja priče, možda sa divnom dnk0😅

Sikter

03.07.2023 11:13

Sikter

Sava

03.07.2023 11:32

Ovo mi vređa inteligenciju, rekla bi Maja. Istina, i više od toga. Sve je izgubilo smisao, nije više zabava ili razonoda, nema humora. Ista pitanja, iste optužbe i odbrane, iste laži i obmane. Mislim da je vređanje i prostakluk preuzeo ulogu ugodnog, zabavnog i zdravog a pristojnog komentara. Uz nekakvu Spomenku, od nekud, koja ima preko 60 godina ali je mlada, pre 40 i nešto godina ostalo joj par ispita na farmaciji, divi se plastici Žane..., još moram čitati i o crnoj magiji. Previše je to ljudi, sve budalaštine su izrečene, svi silikoni i "ruse kose do kolena " su viđeni, sve ljubavi opevane ili se oplakuju (ne od aktera negp od fanova ), Darko, Ivsna i Dušica su se naslušali po 55 put istih laži, komentara i uvreda, psovki i dogovorenih priča, vreme je za leto i odmore, vreme je za more i neko lepše štivo uz hladnu lubenicu ili pivo. Dare care, kako uspiješ ostati suzdržan i ozbiljan dok slušaš laži i nebuloze po ko zna koji put? Dušica ih ponekad, kad pređu meru i oplete te postavi na mesto i kaže da je ona tu voditelj, a Ivana se često pogubi i ne ume ili se plaši da nekoj babi kaže, sad je dosta, predugo pričaš a ponavljaš isto.