SKANDAL U CRIKVENICI! Aleks udarila na Filipovu majku, komšije zvale POLICIJU!

Autor:

Zadruga

23.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crikvenici nastao haos, Filip Car i Aleksandra Nikolić se posvađali zbog njegove majke.

SKANDAL U CRIKVENICI! Aleks udarila na Filipovu majku, komšije zvale POLICIJU!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pobednica šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car nakon rijalitija su otišli u Filipovu rodnu Crikvenicu i njegovu porodičnu kuću kako bi se odmorili i proveli vreme zajedno na moru. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Filip Car i Aleksandra Nikolić se posvađali

Iako se činilo da je sve u najboljem redu, stvari su malo drugačije, u Crikvenici se odvijala prava drama.

- Filip se po prvi put istinski zaljubio, nije prazna priča već sa Aleksandrom zaista planira budućnost. Njegovi roditelji su ih lepo ugostili u Crikvenici, međutim već posle nekoliko dana počela je da se oseća neka netrpeljivost. Znate kako, Filipova majka Milica je jako vezana za sina i njoj nijedna snajka ne valja - priča Aleksandrina drugarica za Svet i dodaje:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Filip Car i Aleksandra Nikolić napravili haos u Crikvenici

- Kada je Aleks osetila tu neku netrpeljivost ona se požalila Filipu na šta je on skočio i napravio skandal. Car je to doživeo kao napad na njegovu majku, a zapravo je Aleks samo rekla kako se oseća da počinje da smeta i da bi mogli da odu u neki hotel. Onu su se toliko svađali da su komšije zvale policiju, mislili su da se biju. Filipovi roditelji su potom predložili da im pronađu neki smeštaj u Crikvenici kako bi imali svoju slobodu dok su tu, baš iz razloga da ne dolazi do svađa, a Aleks je to shvatila kao da je svekrva izbacuje iz kuće. Filip i ona su izgladili odnose, shvatio je da je došlo do nesporazuma, ali on je jednostavno takav, mnogo je osetljiv na porodicu i svaku kritiku shvata kao napad na njih - zaključila je ona za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Don Vito Tarot

23.06.2023 19:43

Sine ono šta sam ja čačko neće više niko da ženi ! Pametna je ta Milica , neće koleginicu ravu u kući . Care sine nemaš ti sreće sa ženama ...

Ljiljana

24.06.2023 01:10

Ko bi nju oženio, a i koja bi se udala za njega? More našla krpa zakrpu. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮