ANITA ĆE NAPRAVITI HAOS: Matora i Sanja se provodile na ISTOM SPLAVU, zamalo došlo do INCIDENTA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše partnerke su se slučajno srele na jednom prestoničkom splavu, a Tomićeva je počela da provocira Stankovićevu!

ANITA ĆE NAPRAVITI HAOS: Matora i Sanja se provodile na ISTOM SPLAVU, zamalo došlo do INCIDENTA! (FOTO)

Foto: instagram.com/mrs_s.happy

Sanja i Matora

Jovana Tomić Matora, koja je pre tri dana napustila "Zadrugu", sinoć se provodila na jednom poznatom prestoničkom splavu. Kako prenosi Telegraf, u separeu preko puta nje se nalazila njena bivša Sanja Stanković.

Republika

Foto: Instagram.com

Matora

- Matora se provodila u muškom društvu, tu je bio i njen prijatelj koji je nedavno bio hapšen i bila je odlično raspoložena, međutim u trenutku kada se na splav pojavila i njena bivša Sanja, Matora je potpuno potonula i počela je da besni - priča izvor gorepomenutog portala, koji se zatekao na splavu i dodao:

- Kako ju je ugledala, tako je prvo prestala da igra i sela, a zatim "udarila" po čaši jako. Međutim, u jednom trenutku Matora je iz separea skočila i indirektno svojim potezima počela da proziva bivšu, što je Sanja uzvratila, ali ništa nije bilo direktno. Sanja je, kako je tekla noć, verovatno želeći da isprovocira Matoru, počela da se muva sa nekim dečkom koji je bio sa njom i Draganom Mitar u društvu.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Stanković

Sanja je na splav došla u drštvu Dragane Mitar i još jedne devojke, a smestili su se u separe gde je pretežno bilo muško društvo. Matora je nakon izlaska iz "Zadruge" ozvaničila vezu sa Anitom Stanojlović.

Republika

Foto: Republika.rs

Anita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading