OZVANIČILE VEZU! Matora i Anita idu protiv svih, majka Stanojlovićeve besno prošla pored Jovane! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Anita javno potvrdile da su u vezi.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović sinoć su tokom superfinala ''Zadruge 6'' progovorile o svom odnosu, kao i o mišljenju Anitine mame o Matoroj.

- Nismo još pričale, ništa mi još nije rekla - rekla je Anita, a Matora je dodala:

Republika

Foto: Republika.rs

Matora o Aniti

- Mi smo sinoć pričale, rekla mi je da ne krivi mene, da krivi Anitu za sve to i da smatra da je Anita zaljubljena u mene. Znam ja šta bi njena majka meni rekla, što bi svaka majka rekla svojoj ćerki, ko bi voleo, mislim da joj to što se mene tiče najviše smeta. Teško mi je malo, čim ja imam potrebu da dođem ovde, da je zagrlim, poljubim, povraćala sam pred dolazak ovamo, ceo dan povraćam.

Matora je priznala i da joj se javila MC Alex što je Anitu posebno iznerviralo i izbacilo iz takta, te je izgorela od ljubomore, a Jovana je otkrila kako to da je Stanojlovićeva prva devojka za kojom ona ne juri.

Republika

Foto: Republika.rs

Matora i Anita o svom odnosu

- Nije da ni ja nemam emociju neku, ali ne mogu da joj kažem ''volim te'' i da joj obećavam kule i gradove kad nije tako, imam nepoverenje u nju, radila je stvari koje mene muče. Sebično je sa moje strane, ali imam opciju da nemam nikakav kontakt ili da ostanemo u nekom odnosu. Evo ako će joj značiti u vezi smo, neka za javnost bude da sam od danas sa Anitom zvanično u vezi.

- Plašim se da ću biti povređena, zato joj i ne verujem, zato i ne želim da se prepustim - iskrena je bila Matora.

Takođe, Anitina mama je pružila ruku Matoroj, ali je samo prošla pored nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Td

10.06.2023 13:54

Ova Matora je ZLO, brzo će ova mala uteći iz njenih bolesnih kandži!