ZBOG ZVEZDANA I ANĐELE ZAVRŠIO NA CRNOJ LISTI: Bivši zadrugar progovorio o sukobu sa Kačavendom - NEK JOJ JE NA DUŠI!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša doživeo neprijatnu scenu zbog Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića!

ZBOG ZVEZDANA I ANĐELE ZAVRŠIO NA CRNOJ LISTI: Bivši zadrugar progovorio o sukobu sa Kačavendom - NEK JOJ JE NA DUŠI!

Foto: ATAImages, E-stock

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša pred našim kamerama progovorio je sve o sukobu sa Milenom Kačavendom. On ističe da mu nije jasno zbog čega je Milena udarila na njega, pa joj je poručio da sve ide na njenu dušu. 

Pored toga on je ispričao i da je zbog Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića dobio mnogo negativnih komentara i ,,hejta", jer je sa njima na društvenoj mreži TikTok igrao takozvani meč, tokom kog su zaradili dosta novca.

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša

 

- Meni samo nije jasno to, napljuvala je sve nas, čak i u nekim emisijama, ne znam zašto me je napljuvala, ali to joj je možda neki trip, ja nemam problem sa njom, meni se sada nije javila, bespotrebno me je napljuvala, baš ne vidim nijedan razlog, njoj na dušu - rekao je Ša, pa dodao:

- Ja sam jednom igrao sa njima, to je takav hejt, kao šta će mi to, ja ću da igram sa svakim ko je sa mnom bio okej, Zvezdan je sa mnom bio okej, kao što je i Ana sa mnom - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading