VODITELJKU PINKA NAPALI, DOŽIVELA NASILJE U BANCI: Dušica Jakovljević na ivici suza UŽIVO u programu otkrila sve detalje!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević ispričala da je danas prošla kroz nasilje!

VODITELJKU PINKA NAPALI, DOŽIVELA NASILJE U BANCI: Dušica Jakovljević na ivici suza UŽIVO u programu otkrila sve detalje!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Dušica Jakovljević upravo je u programu tokom Superfinala Zadruge 6 otkrila da je danas pre nego što je pošla na posao, doživela nasilje u banci dok je čekala u redu.

Kako objašnjava voditeljka, ona je zamolila momka iz reda da je prepusti, jer je žurila da se spremi za večerašnje finale, a on joj je drčno poručio i ponizio pred svima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dušica Jakovljević

 

- Ja sam danas doživela neprijatnu situaciju. Zamolila sam jednog momka najljubaznije, a on mi je rekao: ,,Žuriš u Zadrugu?", ja sam rekla da žurim na posao, on je rekao da zbog toga namerno neće da me pusti zbog mog posla, pa je nastavio da priča o tome - rekla je Dušica i dodala:

- Kada već govorimo o nasilju, mene je to vrlo poremetilo i uznemirilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Self

09.06.2023 22:42

E ako ti je rekao. Zadruga je nasilje.