CAREVA PORODICA NAPRAVILA HAOS! Besni zbog BIZARNE stvari, TENZIJA na finalu ''Zadruge''! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.06.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Filipa Cara poludeli na finalu ''Zadruge!''

CAREVA PORODICA NAPRAVILA HAOS! Besni zbog BIZARNE stvari, TENZIJA na finalu ''Zadruge''! (FOTO)

Foto: Republika

Zadruga finale

Veliko superfinale šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' okupilo je sve bivše zadrugare, kao i porodicu i podršku superfinalista.

Svi maksimalno podržavaju svoje favorite, toliko da je došlo i do brojnih svađa i prepirki u studiju, a sa druge strane nekima je smetala kiša.

Naime podrška Filipa Cara - najbolji drug i roditelji, napravili su haos u Šimanovcima jer kisnu i mesta im nisu natkrivena.

Podsetimo, Careva podrška je došla neraspoložena, nisu želeli da komentarišu njegovo učešće, kao ni novu snajku, pa ne čudi što im celo veče prolazi u tenziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
nada

09.06.2023 17:30

dokle ovaj cirkus niko pametan smesan duhovit mastovit ko su oni sta rade cime se bave sve sto smo videli bahatost glupost nasilje krevet sa jahanjem prespavase pojedose zaradise kome i cemu sluze sami sebe neprepoznaju izgubili indetitet toloko koliko su ga imali nazalist nema ih mnogo i nemoze se reci da je to i u spoljnom svetu onda smo mi svi za posmatranje ali to kazu oni samim tim sto postaju poznate zvezde cega svoje sramote ako je imaju nazalost