ANĐELA JE OMAĐIJANA: Samo je on čekao kontroverznu Crnogorku, a sad je promenio MIŠLJENJE!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se totalno razočarao u svoju simpatiju!

ANĐELA JE OMAĐIJANA: Samo je on čekao kontroverznu Crnogorku, a sad je promenio MIŠLJENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela

Bivši zadrugar Aleksandar Kerić napustio je šestu sezonu "Zadruge" u februaru ove godine. Poslednjih mesec i nešto dana njegovog boravka u Beloj kuću obeležile su simpatije koje je gajio prema Anđeli Đuričić, koju je ranije pokušao da osvoji. On je i nakon izlaska iz "Zadruge" govorio da je čeka i da je devojka za primer, ali je u međuvremenu promenio mišljenje o njoj.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela i Kerić

Naime, nakon svega što je video da je radila sa Zvezdanom Slavnićem, Kerić se razočarao u nju, a čak je posumnjao i da je omađijana. On se oglasio za Republiku i otkrio nam koliko je promenio mišljenje o njoj.

Ne da sam promenio mišljenje, nego sam se razočarao u Anđelu. Nisam mogao da verujem u njene poteze i šta sve radi devojka. Mislim da uopšte nije svesna, da je omađijana. Ne može me niko ubediti da se čovek može zaljubiti do te mere, da napravi od sebe ono što je ona uradila. Pogazija je sve ono dobro što je pokazala u prošloj sezoni. Iako sam govorio kad sam izašao da i dalje tvrdim da je devojka za primer i da mi se i dalje sviđa, sad sam daleko od toga svetlosnim godinama - rekao je Kerić za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Anđela i Zvezdan

Anđela trenutno uživa sa Zvezdanom nakon zajednički diskvalifikacije i svi čekaju da vide kada će otići u Crnu Goru da se suoči sa svojom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading