ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM NA POMEN MENSURA! Besnela i urlala, pogubila konce: Ljudsko đubre i odron!

Autor:

Zadruga

29.05.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić oplela po Mensuru Ajdarpašiću.

ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM NA POMEN MENSURA! Besnela i urlala, pogubila konce: Ljudsko đubre i odron!

Foto: printscreen/RTVPink/Zadruga Official

Nakon što je Mensur Ajdarpašić priznao da je bio intiman sa Anđelom Đuričić, ona saznala za to, a onda mu se javno obratila i žestoko ga izvređala, te navela da je sve to rekao jer nikada nije mogao da je ima.

- To nije istina. Nikada uživotu nisam bila sa starijem muškarcem, nikome ništa nisam ukrala. Mensur se nikada nije oglašavao ni za jednu devojku i onda dođe i za mene priča, priznavao je kada je morao. Jako me je razočarao, a ovo što je izgovorio je jedna velika sramota i sada mu se javno obraćam da je jedno ljudsko đubre i odron. Samo je pokazao koliko je nula od muškarca kada izgovoriš nešto za devojku koju nisi ni prstom takao. Mogla bih lično da ga pitam jer većeg ološa nisam videla od njega - besno je rekla Anđela u jednoj emisiji, pa dodala:

Foto: printscreen/instagram

Anđela Đuričić, Mensur Ajdarpašić dok su se družili

- Ne bih ga pozvala jer mi se gadi, mislim da je jedan veliki ološ, laže takve stvari, đubre i ološ i lažov kog bih volela oči u oči da pogledam. Sad da ga vidim bi verovatno prošao gore od Maje, ja jesam sa Zvezdanom uradila šta sam uradila, ali ne možemo sad naći i Janka i Marka pa i oni su, e pa nisu, vi ste od mene odbijeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Mila

30.05.2023 06:36

LAZES DRAGA LAZES

MITRO

30.05.2023 10:50

@Mila - Draga POLIGRAF

Goca

30.05.2023 13:11

@Mila - Bila si u krevetu lududo Ti znas

Ana

30.05.2023 09:09

Zvezda porno filmova...