SLAVNIĆ SE ŽESTOKO POSVAĐAO SA ĆERKOM SAROM! Zvezdan očajan, sa knedlom u grlu progovorio o naslednici: Ogrešio sam se o nju!

Autor:

Zadruga

29.05.2023

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić iskreno je progovorio o odnosu sa ćerkom Sarom.

SLAVNIĆ SE ŽESTOKO POSVAĐAO SA ĆERKOM SAROM! Zvezdan očajan, sa knedlom u grlu progovorio o naslednici: Ogrešio sam se o nju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić prvi put je progovorio o svojoj ćerki Sari, otkrio je da se čuo sa njom, kao i detalje razgovora.

- Čuli smo se juče i posvađali smo se, polako. I ona je Slavnić i tvrdoglava do krajnjih granica, jako kratko smo pričali, nije stigla mene da iskritikuje, a kamoli za ostale stvari - iskreno je rekao Zvezdan u jednoj emisiji, pa otkrio kako je reagovala:

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić o ćerki Sari

- Nije plakala, bila je ljuta i opasna. Za sve treba vreme. Nisam se čuo sa njenom majkom, jedno po jedno. Prema ćerki sam mnogo pogrešio i ogrešio se, ne mislim da sam je još više udaljio od sebe ovim i da mi zameri, prihvatio bih kako moram. Ne znam da li je gore šta sam uradio sada u rijalitiju ili pre ovoga, mislim da za te stvari više treba da me se stidi. Mnogo gore sam stvari uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading