SLAVNIĆ SE BEZUSPEŠNO PERE OD ALEKS! Zvezdan javno LAŽE da sa Nikolićevom nikad ništa nije imao: Nije mi padalo na pamet da nešto uradim!

Autor:

Zadruga

29.05.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ne želi da prizna odnos sa Aleksandrom Nikolić.

SLAVNIĆ SE BEZUSPEŠNO PERE OD ALEKS! Zvezdan javno LAŽE da sa Nikolićevom nikad ništa nije imao: Nije mi padalo na pamet da nešto uradim!

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Zvezdan Slavnić progovorio je o pogledima sa Aleksandrom Nikolić, pa je pokušao da se ''opere'' od celokupne situacije.

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić

- Šifri nije bilo, šaputanje ne mogu da kažem da je bilo ne znam šta. Gledali smo se, da. Ne znam zašto, možda zato što tada nije bila Anđela. Ona lepo izgleda, dopala mi se, ali na taj način da bih nešto uradio, ne, nije mi padalo na pamet. Nisu bile šifre i to neko muvanje - rekao je on u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Viktorija

29.05.2023 22:29

E Filipe...nju iz Srbije niko nece da ozeni! Ne mogu da verujem da te je toliko izmanipulisala. Pored onakve Dalile, vredne, lepe, sposobne. Sada ti je rehab kao kartonsko naselje. Kuvar si joj postao, nista spremila nije. Ali kada izadjes i vidis sve sta je bilo u stampi o njoj, neces ni ti sigurno. Mozda neko jedino iz Bujanovca ili klana kojem je bila dezurna.

Ana

30.05.2023 16:38

@Viktorija - A, da se pogledas u ogledalo. Ne brini tudju brigu, glupacoooo !