''JA NISAM LJUBAVNICA, ANA NEMA BURMU NA RUCI!'' Anđela i Zvezdan opleli po Ćurčićevoj: Nije ni jadna ni prevarena žena!

Autor:

Zadruga

29.05.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić progovorili su o Ani Ćurčić.

''JA NISAM LJUBAVNICA, ANA NEMA BURMU NA RUCI!'' Anđela i Zvezdan opleli po Ćurčićevoj: Nije ni jadna ni prevarena žena!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić gosti su jedne emisije u kojoj su progovorili o prvim utiscima nakon diskvalifikacije iz ''Zadruge 6'', pa su opleli i po Ani Ćurčić.

- Osećam se oslobođeno, možda još nisam svestan svega. Iz dana u dan vidim šta se dešavalo napolju, koja je jačina svega toga. Mi smo tamo u nekom zatvorenom svetu, polako vidim da je napolju isto rijaliti, samo mnogo veći - rekao je Zvezdan.

Foto: Instagram.com printscreen/slavnic.zvezdan

Zvezdan Slavnić

- Poprilično sam zbunjena kad sam videla šta se odvijalo sve napolju i živeli u zabludi od samog početka. Nama je počela realnost sa ulaskom njegove bivše devojke, tako da otkad smo izašli smo videli da smo unutra verovali u pogrešne stvari. Mi nismo znali da je ona ostavila Zvezdana još pre nego što je on ušao u vezu sa mnom uopšte. Ušla je kao prevarena žena, a zapravo ga je ostavila dok su bili pogledi upućeni ka drugoj devojci - rekla je Anđela i dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Predstaviš se kao prevarena žena, a ostavila si javno muškarca kad nije uopšte bio  u kontaktu sa mnom i drago mi je da sam izašla pre svih jer sam se uverila u neke stvari u koje oni veruju da je ona jadna i prevarena žena.

- Ne veruje joj 80 posto kuće, a 30 posto joj javno govori da joj ne veruju - dodao je Zvezdan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Anđela je istakla da iako Ana voli Zvezdana, ušla je zarad višeg cilja.

- Apsolutno viši cilj, ja sam njemu tad rekla da je ona jako namazana i da nije to ne znam kakva ljubav, ali sad je ispred svoje ljubavi stavila interes. Ne znam koji su to ljudi koji me vide kao ljubavnicu, ovaj čovek nikome nije burmu stavio na ruku. Ana Ćurčić svojim prezimenom pokazuje da nije bila u bračnoj zajednici i ja nikada ne mogu biti ljubavnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nea

29.05.2023 22:07

Glupača opet na istu trubu svira. Probi uši, kukala joj majka!!!

Besna.mnica

30.05.2023 09:19

Sad ce da opankavaju Anu, ona sve najbolje zna on lažov bez premca odobravace to dok mu je potrebna, a za sad sigurno jeste. Zar nije jasno bilo koliko god je samo I jedino napadao Anu toliko ga je samo.ona mogla i znala da ga smiri. Izdaje li Ana sa velikim novcem eto njegove glave uplakanog lica u Aninom krilu. Zašto postoji toliki strah za Aninu decu ako je on nevinasce. Besramni napadi na Anu. Niti sam fan, niti mi je zadruga nešto stogledam jer ni se dopada. Kad pogledam ono što me iz čisto socio razloga zainteresuje. I da treba da ode sa ekran. Baština, sramno, prosta tvorevina. Sta reci kad joj je frfljavi prepun najgorih psovki čovek vodi na neki svo samododeljen način vodja.Taj Mica je NAJVECI BLAM I GROZOTA MITROVICA PORODICE.

HN bivsi

30.05.2023 18:41

Andjela je kurvica bila je sa više muškaraca i to stariji od ovog robijasa, lecila se od alkohola, ona je psihički neuracunjiva što se moglo videti pošto je fizički napala Maju. On i ona su isti slučaj za lečenje.