MAJA MARINKOVIĆ SE OBRATILA DISKVALIFIKOVANOJ ANĐELI: Poručila šta je čeka, pa Zvezdanu postavila jedno pitanje!

Autor:

Zadruga

27.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković utučena nakon današnjeg incidenta, obratila se diskvalifikovanim učesnicima, pa im rekla sve što nije stigla dok su bili u Zadruzi!

MAJA MARINKOVIĆ SE OBRATILA DISKVALIFIKOVANOJ ANĐELI: Poručila šta je čeka, pa Zvezdanu postavila jedno pitanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je stiglo zvanično obaveštenje da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikoni, Maja Marinković, koju je Anđela krvnički napala danas, obratila se Slavniću i priznala da joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Između ostalog, Maja je naglasila da joj Anđele nije žao uopšte i da treba da snosi posledice svojih nedela, a da podsetimo, Taki je prilikom intervjua otkrio da Maja šalje Đuričićevu na sud zbog nasilja:

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Obratiću se Zvezdanu i reći da mi je žao što je dozvolio sebi neke stvari pred kraj. Nas dvoje smo jutros obavili razgovor u izolaciji. Mislim da je veliki čovek i od srca mi je žao što je sebi uradio neke stvari. Za drugu osobu mi nije žao, svi nosimo posledica svojih dela i nedela. Kao najneprivlačniju osobu navešću Anu Spasojević - rekla je Maja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Melanija

27.05.2023 23:15

Vidi se iz aviona da radiš za produkciju jer tebi se dozvoljavao što drugima nije. Vređanje na nacionalnoj osnovi, karikirajući crnogorski govor (Uroš je diskvalifikovan zbog ismevanja Roma Pece i Nece) nazivajući Anđelu "Brđankom" i ako Anđela živi na obali mora a Marija u podavalskom zaseoku na preko 300 metara nadmorske visine. Stalnim provociranjem, pominjanjem mrtvog brata i najzad šamara. Ne znam kako će se sve završiti ali će se Anđela i Zvezdan još "Ćerati" sa Majom, Anom a pogotovo Zoricom. Ni Aca Bulić ni Kačavenda im neće pomoći...

Simona

28.05.2023 00:25

Taki ne pričaj gluposti.Maja je najveće zlo od devojke ikad vidjeno u Zadruzi. Koliko je kreeta romenila ni jona nezna....Drugo ona je prva udarila Andjelu, ova je uhvatila za kosu i počupala. Vredjala je i psovala mrtvog brata koji je vrlo mlad sradao u saoraćajnoj nesreći. Potom je najprljavije vredjala.Oezbedjenje je tu bilo i razdvojilo ih Maja se sama svojim veštačkim oktima grebala Ona je odavno za dobru psiho terapiju..... Andjela je za nju lepotica, divna mlada deojka , prosto se zaljubila i priči kraj. Maja neaspitana, ezorazna i loša do bola. Folirantkinja.... Maja nebitna u rijalitiju čak i u ovoj Zadruzi.. Ružnaje, da joj nije rikg plastike od grbavog nosa, jagodica, usana , grudi i drugoličila bi na avet......Tukla je se u Zadruzi.januš nije mogao da živi od nje. Cara je grebala, svadjala se vredjala ga dok mu se nije zgadila i šutnuo je....Šta je radila u Etno selu... dalje nećemo

Ivan Petrovic

28.05.2023 11:13

@Simona - Prvo nauci da pises pa onda se upusti u raspravu sa drugim citaocima i gledateljima ove najgore sezone Zadruge,kao prvo Zvezdan je trebao biti izbacen mnogo ranije zbog psihockog i verbalnog nasilja i govora iz kojih izlazi samo nasilje nas zenama,a Vama devojkama i zenama koje ga branite ja bih vam pozeleo da i Vama bude momak ili muz isti takav i takodje bih Vam pozeleo Andjelu za cerku!!!!!

istina

28.05.2023 14:29

@Simona - PA SVA OVA FRKA JE I NATALA ZBOG NJE. Ona je pricala sa zveknutim u izolaciji, neko je to preneo posrnuloj i eto ti belaja, trebali su i kitu da izbce jer je akter mnogih svadja i provokacija.