SKANDALOZNE TVRDNJE ZVEZDANOVOG PRIJATELJA: Ana sve vreme VARALA Slavnića sa Acom Bulićem, šalje mu TAJNE SIGNALE!

Autor:

Zadruga

25.05.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Zvezdanov prijatelja i naveo šok optužbe na Anin račun!

SKANDALOZNE TVRDNJE ZVEZDANOVOG PRIJATELJA: Ana sve vreme VARALA Slavnića sa Acom Bulićem, šalje mu TAJNE SIGNALE!

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića i dalje intrigira javnost, a čini se da se svakog dana saznaju nove informacije o njihovom odnosu. Jedan od najbližih Zvezdanovih prijatelja se oglasio i naveo kako Ana nije bila baš toliko bajna, kakvom se predstavlja, te istakao da se sa Acom Bulićem viđala iza Slavnićevih leđa.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Zvezdan, Ana i Aca

- Kao što svi mogu da vide Ana je vrlo kontradiktorna. Svi su mogli da primete kako se malo, pomalo upliće u sopstvene laži. Ona neprekidno gleda u Zvezdana i daje mu signale... Pokušava da dopre do njega na sve načine. Šta joj je značilo kada je rekla u pušionici kako bi se oni da su ušli zajedno zezali s Majom i kako je on sada toliko loš, a ona je ta koja je ušla za veliku lovu da ga ukanali - ističe Slavnićev prijatelj za Pink.rs, pa nastavlja:

- Ona neprekidno ističe taj Zvezdanov porok u prvi plan, a ona ja ta koja je kockala i uživala u tome. Uvereni smo svi da je Ana sve vreme napolju bila sa Acom Bulićem, ko zna šta postoji sve među njima i šta su Zvezdanu radili iza leđa, ta žena je spremna na sve i ništa joj nije sveto. Anđela je bila u pravu kada je to rekla za nju i Bulića. Dok je Zvezdan najčešće sedeo kod kuće i živeo povučeno, ona je bila ta koja je stalno izlazila po gradu i ko zna sa kim se sve viđala i provodila. Ona je u tom gasu, uživa u tome! Ana se vrlo dobro uklopila u ulogu žrtve, ali ipak je istina malo drugačija i trebalo bi da svi znaju ko je Ana Ćurčić - naveo je Zvezdanov prijatelj.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Zvezdan, Ana i Aca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dusa

25.05.2023 17:04

AUU KOJA LAZ KOJI PRIJATELJ AJD IME I PREZIME SAMO PISITE NEMOZETE JOJ NISTA.

Goca

25.05.2023 18:05

on nema gaca a kamoli prijatelja,covjek je psihopata i ubica eto birajte ga za presednika

E pa

25.05.2023 23:05

Navala na Anu Milje iz koga dolaze prilično govori o njima. Ali da je Slavnic mladji loš od lošijeg, nema zbora . cudi me Moka. Znam ga. Odličan i muz( druga zena) a o sportu da ne govorim. Bas nesto nije bio tata ali je umeo da pomogne u koledzskim danima svoga jedinica. Po zvekiju sve redom varala zbog ljubavi prema njemu Sad drug novu priču prica. Pa varali su se Očigledno i znali,ali svemogucem Zvekiju više odgovara da je samo njega volela i zbog njega varala druge. I sad to želi da cujelDokazuje se njena kocka. E pa nije kockar . Ko od ovih mamlaza, neradnika,prostaka, nije krenuo za te ko ckarske stolove okrenuti par put rulet ne znači da je kockar. Nego mnogo je ,odjednom napada na Anu. Dobro i visoko locirana pomrsila konce velikim gazdarici i gazdi. Nekako se do juče vrlo raspolozeni voditelji prema njoj ,promenise Traže joj dlaku u jajetu Da nije opozicija!? Smešno, jadno i vrlo providno. PS čudno Samo njoj stvari ne stižu? Zašto . Žena nema sta da obuče a ipak izgleda bolje od svih...