ALEKS NIKOLIĆ DOBILA KRVNIČKE BATINE, ZAVRŠILA U HITNOJ: Doktori je zatekli u polumrtvom stanju, jedva je povratili u život!

Autor:

Zadruga

24.05.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pretrpela jezive batine!

ALEKS NIKOLIĆ DOBILA KRVNIČKE BATINE, ZAVRŠILA U HITNOJ: Doktori je zatekli u polumrtvom stanju, jedva je povratili u život!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić ima ozbiljne traume koje vuče iz Bujanovca, gde je radila kao animir dama. Ona o nemilim događajima koje je tamo doživela ne voli da priča.

Aleksandra je animirala jednog biznismena, koji je na kraju večeri hteo da ima odnose sa njom, za koji joj je ponudio i veliku cifru novca. Međutim, kada mu je rekla da neće otići sa njim, on ju je pretukao zbog čega je završila u bolnici. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić

 

- Aleksandra je pretrpela ozbiljno nasilje, nju je taj biznismen pred svima u lokalu istukao, a kako on važi za prgavog i opasnog, niko nije smeo da mu tada priđe i spase nju od batina. Udario joj je prvo šamar, a zatim počeo da je udara pesnicama i kada je pala na pod pokušavajući rukama da se zaštiti on je uzeo stolicu kojom je tukao. Ona u nekom momentu više nije davala znake života, pa mu je jedan prijatelj koji je tu noć bio sa njim rekao da prestane, jer ona više ne diše. Razlupao je ceo lokal i pobegao, a neke od devojaka koje su radile sa njom zvale su Hitnu pomoć koja je brzo stigla i Aleks prevezla u bolnicu - započinje izvor za Star i nastavlja:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić Amig show

 

- Lice joj je bilo natečeno i u modricama, kao i celo telo. Ruka joj je bila posečena i oporavljala se dve nedelje nakon tih batina. Nakon 14 dana, Aleksandra se vratila na posao.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading