MARIJA BULAT STALA NA STRANU ANĐELE ĐURIČIĆ: Desilo joj se, svi grešimo u životu!

Autor:

Zadruga

23.05.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorka može da uradi šta god, Marija je podržava.

MARIJA BULAT STALA NA STRANU ANĐELE ĐURIČIĆ: Desilo joj se, svi grešimo u životu!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Zadruga Official

 

Bivša zadrugarka Marija Bulat prokomentarisala je dešavanja u "Zadruzi 6", te među onim retkima svrstala sebe u podršku Anđele Đuričić i svega što ona radi u rijalitiju. Naime, bivša zadrugarka je otkrila da ništa što mlada Crnogorka napravi i kaže u Beloj kući ne može da promeni mišljenje koje ima o njoj još iz prethodne sezone.

- Anđela je meni lepa i slatka bez obzira na to šta je uradila sa Zvezdanom. Nisam promenila mišljenje o njoj, svi grešimo u životu, desilo joj se, napravila je šta je napravila. Sve je manje onih koji će u rijalitiju da pruže pravu emociju, kao što su to uradili Luna Đogani i Marko Janjušević Janjuš. Teško je jedino njenim roditeljima da gledaju sve to. Jedan od razloga što nisam više deo rijalitija jeste moja mama. Čak i mnogo manje ekstremne situacije su neprijatne po roditelje, ali sam stava da nema stvari koju roditelj ne može da oprosti i razume. Đuričićka će da shvati da Zvezdan nije za nju čim dobije telefonski poziv, to će biti šamar realnosti jer previše je on stariji od nje, nema tu budućnosti, shvatiće ona da tu nema sreće. 

Foto: Vladimir Lukić

Marija Bulat o Anđeli Đuričić

Kako komentarišeš to da su se Anđela i Zvezdan prvi zabrinuli nakon reči Velikog Šefa da možda neće biti sledeće sezone "Zadruge"?

- Anđela je spomenula odmah kako je izgubila mnogo honorara, da mora do kraja da povede računa o parama. Ne razumem zašto je to Anđeli potrebno, u najlepšim je godinama, lepa, ima posao, zapravo ima zanat u rukama, živi na moru, šta više tražiti od života. Međutim, Zvezdan je taj koji se mnogo više zabrinuo, čak se preračunavao. Zvezdan Slavnić je rešio da "Zadruga" bude jedini prihod u njegovom životu i planira da uđe i u sedmu, osmu i devetu sezonu jer drugačije ne može da opstane.

Koliko si mogla da pretpostaviš da će Maja Marinković biti sa Zvezdanom?

- Pored krize srednjih godina, kroz koju Slavnić prolazi, ostao je željan svega, te mu svakako prija društvo i Anđele i Maje, obe su mlade, lepe i atraktivne. Njegova afera sa Majom me nije iznenadila, očigledno je oboma to trebalo. Ostao bi on sa Majom, ali je ljubomora odradila svoje. Nije mogao Marinkovićkom da upravlja kao Anđelom, tipa ne smeš taj kostim da obučeš i slično. Shvatio je da mu možda prijateljski odnos sa Majom više odgovara i da tako može da ima više koristi od nje, pa se vratio Anđeli bez mnogo problema. Maji je Zvezdan bio samo trofej, da se razumemo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Šta je s Anom Ćurčić, kakvo mišljenje imaš o njoj?

- Ana je devojka iz mog kraja, tu sam pristrasna. Ona je bivša devojka mog veoma dobrog druga, našeg porodičnog prijatelja. Sama je odlučila da uđe, zaštićena je kao beli medved u rijalitiju. Ne znam je lično, znam je preko zajedničkih ljudi. Formirana je žena, mislim da je privatno ovakva kakvu je vidimo u kući. Normalno je da iz nje izađu neke stvari koje smo čuli, koje do sada nije smela da kaže, pretpostavljam. Mislim da je ušla da bi Slavniću sve po spisku, ali s vremenom se to menja. Nisam verovala da će on nju toliko da vređa, da će pasti tako teške reči. Ako je ovako grub u Beloj kući, ne smem da pomislim kakav je onda u četiri zida i kako je njoj bilo s njim u sličnim situacijama.

Da sad ponovo uđeš u Belu kuću, s kim bi ostvarila komunikaciju, a s kim ne?

- Sigurno bih prišla Jovani Tomić Matoroj, Zorici Marković, Lepom Mići, s njima bih sigurno imala neku komunikaciju. Mada, moram da kažem, tamo postoji rijaliti za crnim stolom i rijaliti mimo crnog stola. Nažalost, ljudi uglavnom vide ono što je za crnim stolom, a ne vidi se ono što je za vreme reklama, što se priča sa strane, a crni sto najviše služi za osuđivanje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Želim Majin mozak da se odmorim

Bivša zadrugarka Marija Bulat osvrnula se na dešavanja u rijalitiju, pa poželela da bar nakratko bude poput njene nekadašnje cimerke Maje Marinković. Naime, Marija je otkrila da zavidi Maji na nekim osobinama koje je poželela da ih i ona ima.

- Da mi je Majin mozak na pet minuta, pa da se odmorim i da mi bude lepo. Ona ima veliku podršku za sve što radi, kako od njenog oca tako i od javnosti. Imam dve ćerke, pa ne znam šta me čeka, te ne bih preterano komentarisala. Maja i Slađa Lazić se stalno cerekaju, to mi nije normalno u onim uslovima, svaka im čast na energiji i kako se oblače, onako polugole. Svakako bez Maje rijaliti ne bi bio rijaliti - rekla je Marija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Ani nema spasa bez Zorice

Marija Bulat je prijateljstvo između Ane Ćurčić i Zorice Marković nazvala klimavim, te smatra da bi Ana mnogo izgubila kada pevačicu više ne bi imala na svojoj strani:

- Ana je neko ko je podneo veliku žrtvu. Njen izbor u početku bio je novac i da se Zvezdanu osveti za sve što je proživela zbog njega, međutim, emocije su proradile, nije lako, teško joj je. To je gledala Zorica, kojoj se Ana poveravala više nego ikome. Koliko vidim, njihovo prijateljstvo je poljuljano, na klimavim je nogama zbog tog odnosa Ane prema Zvezdanu, koji se menja. Naravno, Zorica to vidi. Ani da nema Zorice, ja ne znam kako bi ona uopšte funkcionisala, ne bi joj bilo spasa. Videće obe kad se sve završi da li će nastaviti druženje napolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goca

24.05.2023 07:17

ti to znas iz iskustva,Marija.To se ne podrzava vec spasava,jel tako Maro