ANĐELA SE SVETI SLAVNIĆU: Crnogorka želi da mu smuva DRUGA, ima pakleni plan da mu UNIŠTI život!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić isplanirala kako Zvezdanu da se osveti.

ANĐELA SE SVETI SLAVNIĆU: Crnogorka želi da mu smuva DRUGA, ima pakleni plan da mu UNIŠTI život!

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić ima opasan plan kako da se osveti bivšem dečku Zvezdanu Slavniću zbog onog što joj je uradio s Majom Marinković, ponizivši je najstrašnije. Naime, vatrena Crnogorka po izlasku iz "Zadruge" želi da se smuva s jednim Zvezdanovim bivšim prijateljem i tako mu se osveti za sve što joj je uradio. Iako je velika verovatnoća da će se Slavnić i Đuričićka pomiriti, ona ne odustaje od ideje da mu se osveti.

- Kako je dosta slušala o Zvezdanovom životu, šta joj je sve pričao, ona je uhvatila detalj da s jednim drugom kog je mnogo voleo više nije dobar. Iako postoji velika šansa da se pomiri s njim u narednim nedeljama, po izlasku planira da mu se osveti za sve i da mu zabije nož u leđa na način na koji se on najmanje nada - počinje izvor blizak produkciji koji je tokom boravka Crnogorke u prostorijama produkcije u Šimanovcima načuo deo njenog plana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić se sveti Zvezdanu Slavniću

- Pričala je s devojkom iz produkcije da će mu se us*ati u život i da će ga to najstrašnije zaboleti. Potražiće tog druga o kom joj je Zvezdan pričao, zbližiće se s njim i pokušaće da ga osvoji. Ma ona je spremna na sve jer neće da mu pređe peko Maje Marinković ni u ludilu. On joj se gadi od momenta kada je smuvao Maju. Mozgala je i smišljala kako da ga ponizi i navede da pati. Taj drug je njeno oružje. Svi čekamo pomirenje, ali i to što će se desiti kada se "Zadruga" završi - tvrdi izvor blizak produkciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading