ZVEZDAN I ANĐELA PREKLINJU PRODUKCIJU: Pobegli u štek, izblamirali se za sto života! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

22.05.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće da se osame po svaku cenu!

ZVEZDAN I ANĐELA PREKLINJU PRODUKCIJU: Pobegli u štek, izblamirali se za sto života! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Najkontroverzni par šeste sezone rijalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, posetili su Rajski vrt kako bi se obratili Drvetu mudrosti i tražili specijalni zadatak.

Oni su izrazili neviđenu želju da provedu 7 dana na Rajskom ostrvu. Međutim, kako im Drvo nije odgovaralo, par je ubrzo nakon toga uzeo stvar u svoje ruke i pokušao da oponaša njegov glas.

Zvezdan je na šaljiv način postavljao Anđeli pitanja kao što bi to uradilo i Drvo mudrosti, a ispod videa su se nizali komentari. "Dva monstruma", "Izblamirala se za sto života", "Samo im Anči fali", "Sve moguće imaju i nije im dosta", "Sramota", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
mila

22.05.2023 01:07

KOLIKO ZLOBE U OVOJ BULJATOJ SANDRI . NEMA ONA NI SRCE NI DUSU FUJ

Mucnina

22.05.2023 14:59

Odvratni! Ili,zaista izbila i psihički bolesnici. Taj osećaj veličine i posebnosti,to izvljevanje,zi prohteve mnogo u prilog og da su psiho kaže. Provode gotovo čitav svoju vezu izdvojeni. Danima bili na ostrvu,danima i danima u izolaciji,ovog puta da sumanuto iz Djenovica zauzela izolaciju,pa drugi potrcko,naravno Ani omogućili da i bez Majinog biranja u izolaciji ona ne može,a ne neće. A veliki,svemocni,i sta sve još naučnik,izumitelj sve im dopušta. Z mnogo manje,pa i bezazlene prestupe žestoke kazne!? A ovima? Uz to! Zvezdanova majka jeste bolesna. Ozbiljnije,ali ne tako da ne može da putuje. A za Zvezdana je po potrebi bolesna. Kad treba optužiti Anu bolesna je,kad treba dokazati ozbiljnost Slacinih poruka,ne nije. Slavicin i Mokin život, posebna priča,koju na odvratan način koristi njihov razmažena,zahvaljujući Slavici si,a obestan,pust,nažalost i kriminalne,osim ovog zadnjeg,zahvaljujući Moki. Ne pada iver daleko od klade,niti kruška ispod jabuke