JEDNO OD NAS ĆE POBEDITI, PARE DELIMO NA POLA: Pakleni dogovor Zvezdana, Ana i Anđele, procurili svi detalji!

Autor:

Zadruga

28.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana, Zvezdan i Anđela pokušali da prevare naciju, isplivali svi detalji tajnog dogovora!

JEDNO OD NAS ĆE POBEDITI, PARE DELIMO NA POLA: Pakleni dogovor Zvezdana, Ana i Anđele, procurili svi detalji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Danima se u Zadruzi polemiše o novonastaloj situaciji i raskidu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koji je je šokirao sve zadrugare, ali i kompletnu javnost.

Međutim, to je mnoge navelo na razmišljanje o njihovom dogovoru, o kom je i sam Zvezdan progovorio tokom jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca". 

- Da li si namerno raskinuo sa Anđelom, kako bi napravio od nje žrtvu? - glasilo je pitanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Jeste, dogovor nam je da ona bude žrtva i odnese pobedu, a novac ćemo posle podeliti. S obzirom da je Ana uključena u sve, i njoj će pripasti jedan deo - odgovorio je Zvezdan, a onda sve okrenuo na šalu.

Ipak, Republika saznaje da se ipak radi o dogovoru, koji je, ni manje-ni više, nego sklopljen i pre samog ulaska u Zadrugu 6. Naime, izvor blizak zadrugaru potvrdio je ove njegove reči i otkrio nam nove detalje njihovog dogovora:

Foto: ATAImages, Printscreen

 

- Dosta nam je da gledamo Anu koja glumi žrtvu, a i ona je uključena u taj dogovor. Svi su se sastali pre ulaska u Zadrugu i sklopili dogovor, a Zvezdan aktivno radi na tome. S obzirom da su pratili prethodne sezone Zadruge, Ana i Zvezdan su shvatili da bi mogli unovčiti svoj brak, koji tako funkcioniše godinama, a Anđela je svakako ušla zbog novca, zbog čega joj je pobeda jako bitna, zato je odmah pristala na ovaj plan. Sad, da li se ona u međuvremenu zaljubila, ne znam, ali iskreno, ne verujem - izjavio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
djole

28.04.2023 15:10

Dogoor ili ne, svo troje su dno dna