SKIDA SVE CAREVE BIVŠE! Voditelj Zadruge otkrio SLEDEĆU METU Zvezdana Slavnića, šok nad šokovima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.04.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdana često optužuju da pokušava da glumi Filipa Cara, što su mu zamerile i bivša supruga i bivša ljubavnica!

SKIDA SVE CAREVE BIVŠE! Voditelj Zadruge otkrio SLEDEĆU METU Zvezdana Slavnića, šok nad šokovima! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljubavni život Zvezdana Slavnića trenutno je glavna tema u šestoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga". Slavnić je za samo par dana napravio totalno preokret - bivšoj supruzi Ani Čurčić je izjavio ljubav, ostavio ljubavnicu Anđelu Đuričić, a potom ušao u "prijateljstvo sa beneficijama" sa Majom Marinković, dok još uvek govori da voli Anđelu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Zvezdan

 

Osman Karić, poznati rijaliti analitičar i voditelj radio-emisije "Amnezija" u "Zadruzi", smatra da se Slavnić nameračio na još jednu zadrugarku. On se oglasio na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je u pitanju još jedna Careva bivša. Podsetimo, pre Maje, Zvezdan je probao da smuva i Aleksandru Nikolić.

- Milica V. Sledeća Zvezdanova meta, to jest devojčica, jer ja sam doktor rijalitija, korak ispred svih - napisao je Osman,.

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

Osmanova objava

 

Zanimljivo je i da je juče, tokom pauze za reklame u emisiji "Gledanje snimaka", dok je Anđela imala nervni slom, Slavnić otišao upravo kod Milice i flertovao sa njom. Prvo je gledao njenu staru sliku i govorio da izgleda kao glumica, a potom se sa njom povezao preko igračkica iz čokoladnog jajeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading